Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης: «Δεν νομίζω ότι είμαι αδικημένος»
Showbiz

Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης: «Δεν νομίζω ότι είμαι αδικημένος»

Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης λέει πάντα την άποψή του χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Τον λόγο του και την πένα του την φοβούνται αρκετοί.

«θα μπορούσα να ήμουν σε καλύτερη θέση, αλλά και σε χειρότερη. Δεν νομίζω ότι είμαι αδικημένος. Γι’ αυτά που κατέθεσα πήρα καλούς τόκους, δεν κατέβασα τα βρακιά μου. Δεν μπλέχτηκα με τον τομέα του «σκυλάδικου», δεν συναγελάστηκα με «σκυλάδες» με την 20ετία του «νεοσκυλάδικου», με Πανταζήδες και όλους αυτούς, επέλεξα τις παρέες μου» εξήγησε στο Λοιπόν.
Ποιους θεωρείτε «σκυλάδες»;
«Μια ολόκληρη κατηγορία που κατέστρεψε το ελληνικό τραγούδι. Όλος αυτός ο «νεοσκυλαδισμός» που ξεκίνησε από τον Πανταζή, την Άντζελα Δημητρίου και όλους αυτούς, τα κέντρα που άνθρωποι ανεβαίνουν επάνω στα τραπέζια, πετάνε λουλούδια, κάνοντας μια διαρκή και αγχωμένη επίδειξη πλούτου. Αυτό διαλύθηκε γιατί ήταν μια... φούσκα. Είχα γράψει ένα βιβλίο το «Άρχισαν τα όργανα», που βγήκε όταν τα σκυλάδικα ήταν στην άνθηση τους. Μου αρέσει να λέω τα πράγματα πριν, δεν περιμένω να εκμεταλλευτώ την πτώση του5, προτιμώ να τα βάζω με ισχυρούς και όχι με πεσμένους. Πάντως, όσοι ανακατεύτηκαν με αυτούς, όλοι διαλύθηκαν μπροστά στα μάτια μου, από καλλιτέχνες μέχρι δημοσιογράφους, κι αυτό με χαροποίησε πάρα πολύ. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις πως τη λάσπη και τη βρομιά δεν υπάρχει κανένα απορρυπαντικό να τις καθαρίσει»
Σας λείπει κάτι;
«Δουλεύω σαν σκυλί, τρέχω, δημοσιογράφος είμαι. Στα 50 μου βλέπω τα πράγματα ακόμα όπως όταν ήμουν 20 χρονών. Δεν μπορώ να τα δω σαν 50, γιατί δεν αισθάνομαι έτσι. θέλω να βγάλω άλλα 20 βιβλία, όπως τα 10 που έχω γράψει και κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Andy’s Publishers». Μικρά βιβλιαράκια, φθηνά, κάνει μόνο 6 ευρώ το ένα και βρίσκουν τα πάντα για αυτούς τους ανθρώπους (Χορν, Βουγιουκλάκη, Κούρκουλος, Βλαχοπούλου), που διηγούνται οι ίδιοι την καριέρα τους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved