Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Κρυφοκοιτάω ακόμα προς τα έξω…»
Showbiz

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Κρυφοκοιτάω ακόμα προς τα έξω…»

O Προμηθέας Αλειφερόπουλος υποδύεται τον σεφ στην σειρά «Μάλιστα σεφ». Η δική του σχέση με τη μαγειρική ποια είναι;

«Μου αρέσει. Πειραματίζομαι μάλιστα, εκτός από τη μεσογειακή, και με άλλες κουζίνες. Κάνω μεξικάνικο, π.χ., ενώ τότε που ήμουν στην Αγγλία για δύο χρόνια είχα πάρει κι ένα γουόκ και παλεύαμε, το κινέζικο!» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Μια και αναφέρατε την Αγγλία, δεδομένου ότι έχετε εμφανιστεί σε διεθνείς παραγωγές, πώς και δεν επιμείνατε περισσότερο σε μια καριέρα στο εξωτερικό;

«Εξακολουθώ να έχω τη ματιά μου στραμμένη προς το εξωτερικό. Έχω διατηρήσει και κάποιες επαφές, -περισσότερο με μακρούς παραγωγούς. Όλα όμως είναι... ζύγι, δεν είναι; θέλω να πω, δεν εξαρτώνται από το τι θες να κάνεις πραγματικά στην καριέρα ή στη ζωή σου; θες, ας πούμε, να στερηθείς τον ήλιο σου; Οπότε ναι, κρυφοκοιτάω ακόμα προς τα έξω, το να πάω όμως να κάτσω στο Λος Άντζελες για να το παλέψω, όχι, δεν το κάνω».

Πώς ήταν να δουλεύετε με τον Τζέρεμι Άιρονς;

«Εμπειρία! Είναι γοητευτικός, με χιούμορ και σπουδαίο επαγγελματισμό, αγαπά την Επίδαυρο και όσα μπορούμε να κάνουμε εκεί πέρα. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις ποιος είναι, όταν τον συναντάς, έτσι ψηλός που είναι, δεν μπορείς παρά να πεις: "Χριστέ μου, ποιος είναι αυτός;".Έχει μια αύρα μαγική αυτός ο άνθρωπος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved