Πέτρος Κωστόπουλος: «Όταν υπάρχει ανάγκη κάνεις και... τζάμια τα Σαββατοκύριακα»
Showbiz

Πέτρος Κωστόπουλος: «Όταν υπάρχει ανάγκη κάνεις και... τζάμια τα Σαββατοκύριακα»

Η άκρως επιτυχημένη φετινή πορεία του «Πρωινού» στους πίνακες τηλεθέασης πιστεύει ο Πέτρος Κωστόπουλος πως είναι και ένα δώρο-έκπληξη των Megaλικών προς τον ΑΝΤ1;

«Ειλικρινά; Ναι... Θεωρώ πως έχουν γίνει πολύ μεγάλα λάθη στην πρωινή εκπομπή του Mega. Και το κυριότερο; Δεν στήνεις ένα καθημερινό live πρόγραμμα χωρίς να στηρίζεσαι σε επαγγελματίες παρουσιαστές και δημοσιογράφους. Παίρνεις ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με τον λόγο, γιατί έχουν βγει πολλές ώρες στον τηλεοπτικό αέρα, γιατί έχουν γράψει σεντόνια ολόκληρα σε εφημερίδες και περιοδικά και είναι εξοικειωμένοι με τον λόγο, που μπορούν να χειριστούν ανάμεσα στα άλλα και πιο περίεργες καταστάσεις, που δεν φοβούνται να έχουν άποψη. Οταν, όμως, είσαι καλλιτέχνης, ηθοποιός ή τραγουδιστής, δεν θες να εκτεθείς, γιατί κι εσύ θα κριθείς για την καλλιτεχνική σου δουλειά από άλλους. Είσαι μαζεμένος, φοβάσαι να κρίνεις. Και δεν έχεις το ίδιο ταλέντο με έναν δημοσιογράφο. Ο καθένας στο είδος του. Δεν έχουν σενάριο οι ζωντανές εκπομπές» τόνισε στο TV Έθνος.

-Την Ντορέττα Παπαδημητρίου πώς τη βρίσκεις;

«Μ' αρέσει η Ντορέττα, μόνο που όλο το υπόλοιπο πλαίσιο, σου είπα, είναι λάθος. Δεν βοηθιέται όσο πρέπει. Εγώ πιστεύω πάντως πως οι ηθοποιοί όπως είναι η Ντορέττα, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Σμαράγδα Καρύδη μπορεί να είναι εξαιρετικές όταν αναλαμβάνουν συγκεκριμένα φορμά και ο ρόλος τους είναι πολύ συγκεκριμένος. Τα έχουν πάει πολύ καλά και οι τρεις.»

-Πρωινό θα ξανάκανες;

«Οταν υπάρχει ανάγκη κάνεις και... τζάμια τα Σαββατοκύριακα (γέλια). Αν και μου πάει καλύτερα κάτι πιο... μεσημεριανο-απογευματινό, ύφους και στυλ Ελεν Ντε Τζενέρις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved