Νικηφόρος: «Ξέρω ότι η δουλειά και μόνο δεν ενδιαφέρει σχεδόν κανέναν στο μιντιακό σύστημα»
Showbiz

Νικηφόρος: «Ξέρω ότι η δουλειά και μόνο δεν ενδιαφέρει σχεδόν κανέναν στο μιντιακό σύστημα»

O Νικηφόρος μιλά για την προσωπική του ζωή και αποκαλύπτει…

-Είσαι σπιτόγατος;

«Όταν είμαι σε σχέση, ναι. Υπάρχουν πολλά να κάνεις με τον άνθρωπο σου. Και με τους φίλους μου μ' αρέσει να περνάω χρόνο στο σπίτι. Αλλά όταν δεν έχω σχέση, μου γεννιέται η ανάγκη να βγω έξω, να κάνω τη βόλια μου» τόνισε στο Hello.

-Να ρωτήσω σε τι φάση είσαι τώρα;

«Όχι. Ο λόγος που δε μοιράζομαι πράγματα για την προσωπική μου ζωή είναι γιατί ξεκινάει ένα γαϊτανάκι που δε σταματάει ποτέ. Οπότε, παύει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή η δουλειά μου. Ξέρω ότι από τη μία χάνω ένα λόγο να υπάρχω στα μίντια, από την άλλη όμως, οι μικρής έστω συχνότητας εμφανίσεις μου αφορούν αποκλειστικά τη δουλειά μου. Ξέρω ότι η δουλειά και μόνο δεν ενδιαφέρει σχεδόν κανέναν στο μιντιακό σύστημα, αλλά αυτό κάνω εγώ και δεν είμαι διατεθειμένος να πράξω κάτι διαφορετικό. Πιστεύω ότι όταν κάποιος έχει μακροχρόνιο στόχο, δε βοηθιέται προβάλλοντας την προσωπική του ζωή»

-Μαγειρεύεις;

«Όχι, με τίποτα. Περιμένουμε με την αδερφή μου να έρθει η μητέρα μας από την Πρέβεζα και τρώμε πολύ απ' έξω. Στο σπίτι γράφω πολύ, σ' ένα μικρό home studioπου έχω, βλέπω ταινίες-τα πάντα εκτός από τα splatter, που δεν τα αντέχω- και παίζω με τα σκυλιά μου, τον Ρόμπι και τον Γουίλι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved