Παράσχος-Κροκίδα: Περιμένοντας την πριγκίπισσά τους! (φωτό)
Showbiz

Παράσχος-Κροκίδα: Περιμένοντας την πριγκίπισσά τους! (φωτό)

Mπορεί ο έρωτας που βιώνει ο Γιώργος Παράσχος στο πλευρό της συζύγου του Χρύσας Κροκίδα να είναι πολύ µεγάλος, όµως για κάποια άλλη έχει ακόµη µεγαλύτερη αγάπη.

Ο ηθοποιός από τώρα δηλώνει «σκλάβος» της κόρης του, που αναµένεται να έρθει στον κόσµο στα µέσα του καλοκαιριού. Ο µέλλων χαζοµπαµπάς βιώνει αυτή τη γλυκιά περίοδο αναµονής µε πολλή χαρά, όπως βέβαια και η σύζυγός του, που επίσης ανυποµονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά τους.
Μέχρι τότε, το ευτυχισµένο ζευγάρι βρίσκει χρόνο για να περνάει καλά και να απολαµβάνει την κάθε του στιγµή. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε πρόσφατη έξοδό τους στο εστιατόριο «Dames» στη Γλυφάδα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους εκεί, ο Γιώργος Παράσχος ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός µε τη σύζυγό του, στην οποία, ειδικά µετά τα ευχάριστα νέα της εγκυµοσύνης, δεν της χαλάει κανένα χατίρι. Οι δυο τους απόλαυσαν εκλεκτά πιάτα από το µενού του εστιατορίου παρέα µε ένα ποτήρι λευκό κρασί, συζητώντας και φυσικά κάνοντας σχέδια για την οικογένειά τους.
Οι φίλοι τους γνωρίζουν, άλλωστε, πως ήταν επιθυµία και των δύο να δηµιουργήσουν την οικογένεια που είχαν ονειρευτεί. Και τώρα που όλα βαίνουν καλώς και βρίσκονται µόλις λίγους µήνες µακριά από την πραγµατοποίηση του ονείρου τους, είναι πολύ ευτυχισµένοι, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved