Sunny Μπαλτζή: «Προφανώς δεν βρήκα τον κατάλληλο για ν’ αράξω»
Showbiz

Sunny Μπαλτζή: «Προφανώς δεν βρήκα τον κατάλληλο για ν’ αράξω»

Η Sunny Μπαλτζή γράφει για τον έρωτα, αλλά στην πραγματικότητα δεν τον έχει ζήσει έτσι όπως θα ήθελε.

Έχεις περάσει από ανεκπλήρωτες σχέσεις στη ζωή σου;
«Κυρίως από ανεκπλήρωτες, είναι χαρακτηριστικό των τραγουδοποιών. Εμείς οι «έντεχνοι» ειδικά μόνο χωρίζουμε στα τραγούδια μας, ποτέ δεν τα φτιάχνουμε!»
Έχεις απωθημένα από άντρες που σου φέρθηκαν σκάρτα;
«Τους αγαπώ. Θεωρώ ότι είναι πιο αθώοι και ξηγημένοι από τις γυναίκες. Γι’ αυτό και ανακαλύπτουμε τις ατασθαλίες τους εύκολα. Προφανώς δεν βρήκα τον κατάλληλο για να αράξω, ίσως γιατί δεν ήξερα τι ήθελα τελικά. Τώρα νομίζω πως ξέρω! Έναν άνθρωπο να είναι φιλαράκι μου και έρωτάς μου μαζί. Να ταιριάζει ο τρόπος ζωής μας, να ακούμε ίδιες μουσικές και να είμαι η προτεραιότητά του! Κάπου το διάβασα και το βρήκα έξυπνο, αστείο και χαριτωμένο: «Αγόρια όταν μας αγαπάτε να μας αγαπάτε πολύ αλλιώς αφήστε κάποιον άλλον να μας αγαπήσει!».

Είδα ότι έχεις κάνει και προκλητική φωτογράφιση στο παρελθόν...
«Ναι, μου αρέσουν οι φωτογραφίσεις όλων των τύπων.
Σίγουρα είναι ρόλος, έχει τη γοητεία του. Θα μπορούσα να κάτσω γυμνή στη μέση μιας πλατείας για ένα καλλιτεχνικό δρώμενο, έχω κάνει διάφορα extreme στα live μου, δεν μασάω. Το γυμνό στον δικό μου εγκέφαλο δεν είναι ταυτόσημο με την ερωτική πρόκληση. Γυμνός ήταν και ο Lennon με την Yoko σε ένα εξώφυλλο, δεν υπήρχε τίποτα σεξιστικό όμως» δήλωσε στο You.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved