Σμαράγδα Καρύδη: «Θα με χαρακτήριζα μελοδραματική»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Θα με χαρακτήριζα μελοδραματική»

Η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της περιέγραψε τον εαυτό της.

Τι από τα παρακάτω σε χαρακτηρίζει: ρομαντική, παρορμητική ή μελοδραματική;

Μελοδραματική, αν πρέπει να διαλέξω κάτι οπωσδήποτε, χωρίς όμως να είμαι διαρκώς έτσι. Παρορμητική δεν είμαι ιδιαίτερα, αν και αφήνομαι κάποιες στιγμές. Λογικά, για να κάνω αυτή τη δουλειά, που δεν είναι καθόλου πρακτική, πρέπει να είμαι και ρομαντική.

Αρκετοί σε χαρακτηρίζουν αντισυμβατική. Ενστερνίζεσαι αυτή την άποψη;

Καθόλου. Σε κεντρικά θέατρα και σε κανάλια δουλεύω, συνεντεύξεις δίνω, φωτογραφήσεις κάνω με τα ωραία ρούχα που μου φέρνετε, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να με χαρακτηρίσει αντισυμβατική. Από την άλλη, δεν έχω ιδιαίτερο καημό να είμαι συμβατική. Είμαι αυτή που είμαι και κάνω αυτά που μ’ αρέσουν. Μόνο το ότι δεν παντρεύτηκα μπορεί να θεωρηθεί αντισυμβατικό, αλλά στην εποχή μας κανείς δεν παντρεύεται.

Τι είναι αυτό που μπορεί να σε κρατήσει κοντά σ’ έναν άνθρωπο και τι να σε απομακρύνει;

Κοντά σε κάποιον μπορεί να με κρατήσουν πολλά πράγματα, αλλά κυρίως το να υπάρχει σύμπνοια ανάμεσά μας. Το να βλέπω τη ζωή με τον ίδιο τρόπο που τη βλέπει κι εκείνος και να βιώνουμε κοινές καταστάσεις. Αν βρει κάποια άλλη ή μου πει ένα βαρύ ψέμα, πιθανότατα να μην τον συγχωρήσω και να απομακρυνθώ από κοντά του. Το χειρότερο για μένα είναι ν’ ανακαλύψεις ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου είναι ψεύτικος. Ευτυχώς, δε μου έχει τύχει.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved