Μαρία Ναυπλιώτου: «Ωριμάζοντας κατάφερα να διαχειριστώ τα βαθιά σκοτεινά νερά»
Showbiz

Μαρία Ναυπλιώτου: «Ωριμάζοντας κατάφερα να διαχειριστώ τα βαθιά σκοτεινά νερά»

Η Μαρία Ναυπλιώτου εξομολογήθηκε αν είναι ευτυχισμένη.

Είστε ευτυχισμένη;

«Νομίζω ότι υπάρχουν - αυτό που έλεγε η συχωρεμένη η μαμά μου - στιγμές. Είναι τόσο πλατιές, βαθιές και μεγαλειώδεις, που η ανάμνησή τους, ή αυτό που μας προσφέρουν, μας τροφοδοτεί για τα δύσκολα».

Τι είναι δυστυχία;

«Αναλόγως τι θεωρεί κανείς δυστυχία. Άλλοι θεωρούν την απώλεια μιας περιουσίας ή την απώλεια υλικών αγαθών. Για εμένα αυτά δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία, παρά το γεγονός ότι με προβληματίζουν και με αγχώνουν όπως όλον τον κόσμο. Για εμένα μεγάλη σημασία έχει η απώλεια αγαπημένων προσώπων και η απώλεια της υγείας. Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν τόσο μεγάλο ένστικτο επιβίωσης, σωματικής και ψυχικής, που στο τέλος κάπως τα καταφέρνουν».

Ωριμάζοντας τι κερδίζετε ως ηθοποιός;

«Γίνεσαι πιο έτοιμη να διαχειριστείς την αγωνία, το άγχος και την έκθεση. Νιώθω ευλογημένη που έχω τη δυνατότητα να κάνω τη δουλειά που αγαπώ τόσο πολύ. Γιατί είναι, πραγματικά, πολύ δύσκολη. Μου προσφέρει ισορροπία. Ωριμάζοντας κατάφερα να διαχειριστώ τα βαθιά σκοτεινά νερά και να τα κάνω κάτι πιο φωτεινό για μένα. Και μέσα από αυτή την εμπειρία κατάφερα να γνωρίσω τον εαυτό μου καλύτερα και να τον αποδεχθώ», δήλωσε στο tovima.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved