Κωνσταντίνος Καζάκος: «Είναι μεγάλο κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς…»
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Είναι μεγάλο κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς…»

Τι συμβουλή έδωσε στον Κωνσταντίνο Καζάκο για τις γυναίκες η μητέρα του, Τζένη Καρέζη;

Κ: «Δεν πρόλαβε, δυστυχώς. Είναι μεγάλο κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς γιατί θα είχε δύο εγγονάκια που θα τα λάτρευε και με την Ιωάννα θα τα πήγαινε καλά. Είναι διαφορετικοί σαν χαρακτήρες αλλά ταυτόχρονα και κοντινοί. Θα ήταν καλή πεθερά» τόνισε στο You.

Ι: «Στενοχωριέμαι όταν βλέπω μια ταινία της και λέω στον μικρό «κοίτα η άλλη σου γιαγιά». Δεν έχει ακόμα εικόνα της, αλλά όλα είναι μες στη ζωή.»

-Σου στοίχισε Κωνσταντίνε το ότι δεν ανήκες σε κάποια κλίκα;

Κ: «Ήταν επιλογή μου να μην είμαι. Μου στοίχισε, αλλά είμαι μια χαρά όπως είμαι. Δεν μπορώ να κάνω συμβιβασμούς. Θέλω να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να είμαι ΟΚ με τον εαυτό μου. Αν δεν το έχω, μπορεί να μαραζώσω. Δεν θα έκανα ποτέ παρέα με συγκεκριμένους ανθρώπους μόνο και μόνο για να βρω δουλειά.»

-Με τον Ζάχο Χατζηφωτίου τι έγινε;

Κ: «Κατά καιρούς γράφονται και λέγονται για τη μητέρα μου διάφορες μπούρδες και δεν μπορώ να απαντάω σε όλα. Αυτό ήταν μια μεγάλη μπούρδα η οποία με πείραξε. Ξαφνικά διάβασα: «Ο Καζάκος σκότωσε την Καρέζη», αυτό είναι γελοίο και άσχημο και δεν κατάλαβα πώς του ήρθε να πει κάτι τέτοιο. Είναι τελείως λάθος!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved