Άκης Σακελαρίου: «Ακόμη δεν έχω αντιμετωπίσει το φάσμα της τέλειας ανεργίας »
Showbiz

Άκης Σακελαρίου: «Ακόμη δεν έχω αντιμετωπίσει το φάσμα της τέλειας ανεργίας »

Η κρίση που βιώνουμε στις μέρες μας πιστεύει  ο Άκης Σακελαρίου πως είναι περισσότερο σοβαρή σε επίπεδο οικονομικό ή ανθρωπιστικό; 

«Νομίζω πως αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα. Η κρίση σε οικονομικό επίπεδο δυστυχώς κάποιες φορές φέρνει τα άκρα. Η μας κάνει να κατευθυνθούμε στην υλιστική βάση των πραγμάτων και να γίνουμε φιλοχρήματοι ή μας ξυπνά τρομερά φιλάνθρωπο και ανθρωπιστικά αισθήματα, που είναι και το θετικό της υπόθεσης. Κανείς δεν μπορεί βέβαια να κατηγορήσει τον άνθρωπο που προσπαθεί να διασώσει την αξιοπρέπεια του κάνοντας οικονομία. Για τα παιδιά που ξεκινούν τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Από την άλλη, βλέπω πως η ορμή που έχουν οι νέοι στην έναρξη της κοινωνικής και οικονομικής τους ένταξης τους σώζει και θα τους σώσει» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Πώς έχει επηρεάσει τη ζωή σας η κρίση;

«Επειδή έκανα αρκετά θέατρο, πέρα από την τηλεόραση και τις ταινίες στις καλές εποχές, εξακολουθεί να υπάρχει δουλειά. Ακόμη δεν έχω αντιμετωπίσει το φάσμα της τέλειας ανεργίας, οπότε μέχρι στιγμής σε επίπεδο ψυχολογικό, όσον αφορά την ενασχόληση μου με κάτι δημιουργικό, ευτυχώς με έχει ας το πούμε, συντηρήσει. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν οι δουλειές της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, έχουν περιοριστεί αρκετά, όμως έχει και αυτό τα θετικά του. Η τηλεόραση απαξιώθηκε τελείως και ίσως από εδώ και πέρα όσες δουλειές γίνονται να είναι πιο ουσιαστικές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved