Σακελαρίου: « Είναι μεγάλο ανέκδοτο να μείνει κάποιος στη Νέα Υόρκη για να κάνει καριέρα ηθοποιού »
Showbiz

Σακελαρίου: « Είναι μεγάλο ανέκδοτο να μείνει κάποιος στη Νέα Υόρκη για να κάνει καριέρα ηθοποιού »

Σε ηλικία 21 ετών ο Άκης Σακελαρίου πήγε για δύο χρόνια στη Νέα Υόρκη προκειμένου να κάνει θεατρικές σπουδές. Συνάντησε δυσκολίες εκεί;

«Συνάντησα δυσκολίες, αλλά ήταν τόσο δυναμική η ζωή εκεί και έβλεπα τόσα καινούργια πράγματα που δεν καταλάβαινα τίποτα! Υπήρχε η δύναμη για το καινούργιο» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Σκεφτήκατε να μείνετε μόνιμα στις ΗΠΑ;

«Καθόλου. Είναι μεγάλο ανέκδοτο να θέλει κάποιος να μείνει στη Νέα Υόρκη για να κάνει καριέρα ηθοποιού. Πρόκειται για μια βιομηχανία που απαιτεί αγγλοσαξονική κουλτούρα και παιδεία.»

- Δεν αρκεί το ταλέντο;

« Όχι βέβαια. Ξέρετε πόσους ταλαντούχους συμμαθητές είχα στη σχολή που εξαφανίστηκαν μετά; Μιλάμε για αστέρια Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα εκεί. Και στη χειρότερη ταινία να παίξει κάποιος στην Αμερική, εξυπακούεται ότι έχει ταλέντο. Δεν εμπιστεύονται κάποιον τυχαίο. Πρώτα είναι το ταλέντο και μετά όλα τα άλλα. Μπορεί να είναι μία κινητήριος δύναμη να πας, να δεις και να αποκτήσεις εμπειρίες. Σε ένα νέο θα συνιστούσα να δοκιμάσει να το κάνει, να κάτσει μερικά χρόνια και να γυρίσει. Αλλιώς χάνεσαι εκεί πέρα Είναι πολύ δύσκολο. Εδώ μπορεί να κάνεις πράγματα και να έχεις την ψευδαίσθηση ότι δημιουργείς. Εκεί δεν έχεις ούτε καν αυτή την ψευδαίσθηση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved