Γεωργίου: Η απιστία που τον έκανε να είναι πολύ ειλικρινής
Showbiz

Γεωργίου: Η απιστία που τον έκανε να είναι πολύ ειλικρινής

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι πλέον ειλικρινής με τις σχέσεις του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Οκ, στο παρελθόν τον έχει πιάσει σύντροφός του να την απατάει.

Έχεις ζήσει σκηνές ζηλοτυπίας, σαν και αυτές που βλέπουμε στα σίριαλ; Έχει τύχει να σε παρακολουθήσει η σύντροφος σου ή να σου πετάξει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο;

«Ε, θα το έχω φάει κι εγώ το κρασάκι μου! Πώς νομίζεις ότι γράφονται τα σίριαλ; Εντάξει, μπορεί να μην ήταν ακριβώς κρασί, αλλά έχω ζήσει έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. Αυτός ήταν ο λόγος που τέλειωσε και η σχέση που είχα στα 25 μου. Δεν άντεξα τη ζήλια της. Είναι ωραίο να υπάρχει ζήλια σε μία σχέση, γιατί με αυτόν τον τρόπο σου δείχνει ότι ενδιαφέρεται, αλλά όταν ξεφεύγει από τα φυσιολογικά όρια και γίνεται αρρωστημένη, το μόνο που καταφέρνει είναι να σε φθείρει»

Εσύ έχεις ψάξει ποτέ κινητό; Έχεις παρακολουθήσει σύντροφο σου;

«Ναι, τα έχω κάνει και τα δύο. Εντάξει, δεν φόρεσα και καμπαρντίνα και γυαλιά, αλλά όταν ήθελα να σιγουρευτώ για τη σχέση μου, μπορεί να έλεγα «φεύγω τώρα» και να έβρισκα μία δικαιολογία για να επιστρέψω λίγο μετά για να τσεκάρω π συνέβαινε. Έχω κάνει διάφορα τεστ και μάλιστα τα πέρασαν με επιτυχία. Δεν νομίζω ότι με έχουν απατήσει μέχρι τώρα»

Έχεις πει ποτέ την ατάκα «δεν είναι αυτό που νομίζεις»;

«Ναι, μου έχει τύχει να το πω, αλλά ουσιαστικά το έκανα για να προλάβω να σκεφτώ μία καλή δικαιολογία»

Σε έπιασαν να απατάς;

«Ναι. Αλλά δεν ήταν ακριβώς απάτη, διότι ήμουν σε μία φάση που ήταν λίγο μετέωρα τα πράγματα με τη σχέση μου και ξεκινούσε κάτι άλλο. Αλλά τελικά αυτό το σκηνικό σε καλό μου βγήκε, γιατί με έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Από τότε έχω μάθει στις σχέσεις μου να είμαι πολύ ειλικρινής, με οποιοδήποτε κόστος. Όλα αυτά τα σκηνικά που θέλεις να κάνεις κάτι και φοβάσαι ότι θα σε πιάσουν, το μόνο που κάνουν είναι να σε γεμίζουν άγχος και τύψει$. Δεν μπορώ να ζω έτσι. Όταν είσαι ειλικρινής απέναντι στον άλλο, και λες αυτό ακριβώς που αισθάνεσαι, τότε και η σχέση είναι αληθινή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved