Σάννυ Μπαλτζή: «Είμαι μια συνειδητοποιημένη drama queen»
Showbiz

Σάννυ Μπαλτζή: «Είμαι μια συνειδητοποιημένη drama queen»

Η Σάννυ Μπαλτζή εξομολογήθηκε αν έχει πονέσει για έναν έρωτα.

Βρήκες έναν σύντροφο να σε κάνει να νιώσεις «βασίλισσα»;

Ήμουν τυχερή στη ζωή μου, πήρα πολλή αγάπη, ίσως περισσότερη απ’ όση έδωσα. Σε αυτήν την φάση «the queen is dead»! Περιμένω τον «πρίγκιπά» μου να με φιλήσει και να ξυπνήσω. Ή μπορεί να ξυπνήσω και από μόνη μου και να πω «μια χαρά είμαστε Σανάκι μου έτσι!»...

Έχεις πονέσει από έρωτα;

Ε ναι! Τι έρωτας θα μπορούσε να είναι αν δεν πονάει; Το προκαλώ μόνη μου μερικές φορές. Είμαι μια συνειδητοποιημένη drama queen! Το σίγουρο είναι ότι έκανα απόσβεση βγάζοντας τραγούδια που αγάπησε ο κόσμος. Κάτι είναι κι αυτό. Βέβαια, όσα λεφτά και να βγάλεις γράφοντας λέξεις αυτός ο πόνος δεν ξεπληρώνεται!

Με τη μοναξιά σου έχεις συμβιβαστεί;

Μα η μοναξιά είναι δώρο, δεν είναι συμβιβασμός, μην τρελαθούμε. Μοναξιά είναι «κρυφός έρωτας με τον εαυτό μας». Είναι ένα βλέμμα στους βρεγμένους δρόμους από το παράθυρο. Ένας καφές το πρωί, μια γλυκιά ανάμνηση, ένα ποτήρι κρασί με τις σκέψεις μας, γαλήνη και ηρεμία, αν δεν περνάς καλά μόνος σου τότε σημαίνει ότι δεν έχεις καλή παρέα.

Τι μοιράζεσαι με την κόρη σου;

Είναι όλη μου η ζωή η Λώρα. Εύχομαι η κλισέ απάντησή μου να παραμένει στους αιώνες των αιώνων κλισέ και για όλα τα παιδάκια του κόσμου. Αυτή την απόλυτη αγάπη, την αγάπη της μάνας να την απολαμβάνουν και να είναι δεδομένη. Με το παιδί μου ζω κάθε στιγμή σαν να είναι πρώτη φορά. Μεγαλώνουμε μαζί και συζητάμε πολύ, για ό,τι μπορείς να φανταστείς!

Πηγή: you

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved