Αντωνία Χαραλάμπους: «Έχω τάσεις φυγής»
Showbiz

Αντωνία Χαραλάμπους: «Έχω τάσεις φυγής»

Η Αντωνία Χαραλάμπους εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά τον χαμό…

της γιαγιάς της.

Η ζωή μας όλη είναι σημαδεμένη και δεμένη με στιγμές. Θα ήθελα να μου μιλήσεις για αυτές.

Θα ξεκινήσω από την πιο δύσκολη για να περάσω στις πιο ευχάριστες που με σημάδεψαν και με ακολουθούν για πάντα. Θα πω κάτι που για πρώτη φορά μοιράζομαι και έχει να κάνει με τον πρόσφατο θάνατο της γιαγιάς μου της Αθηνάς. Είχα αποφασίσει πως στις τελευταίες της στιγμές ήθελα να είμαι δίπλα της και να τις περάσουμε μαζί. Την έντυσα, την έβαψα και τη στόλισα όπως εκείνη ήθελε. Αυτό που ζήσαμε οι δύο μας είναι κάτι που πραγματικά δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η γιαγιά μου υπήρξε για μένα πρότυπο και ένας άνθρωπος που θαύμαζα και εκτιμούσα απεριόριστα. Από τις στιγμές που με σημάδεψαν ήταν και αυτή της γέννησης της μικρής μου αδερφής, ήμουν μπροστά μαζί με τον πατέρα μου κατά τη διάρκεια του τοκετού. Η γέννηση ενός παιδιού είναι ένα μικρό θαύμα της φύσης που δεν χωρά καμία αμφισβήτηση. Άλλη όμορφη στιγμή ήταν όταν έμαθα ότι είχα περάσει με υποτροφία στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Έχεις τάσης φυγής;

Ναι και μάλιστα αρκετά συχνά μπορώ να πω. Το επιδιώκω μη σου πω μια φορά το μήνα να φεύγω, να χάνομαι, έτσι ώστε να καθαρίζει το μυαλό μου και να γεμίζω τις μπαταρίες.

Στον έρωτα πώς λειτουργείς;

Παρορμητικά και όπου με βγάλει. Όταν είμαι ερωτευμένη μπορώ να φτάσω πολύ μακριά για τα μάτια που με καίνε. Όταν είμαι ερωτευμένη, ζω τον έρωτα των μυθιστορημάτων του Σαίξπηρ και όχι μόνο (χαμόγελο).

Πηγή: Hello Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved