Διονύσης Σχοινάς: «Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με την Disney και είμαι κατενθουσιασμένος»
Showbiz

Διονύσης Σχοινάς: «Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με την Disney και είμαι κατενθουσιασμένος»

Ο Διονύσης Σχοινάς μιλά αποκλειστικά στο Mothersblog.gr για τη σχέση που έχει με τον γιο του και την νέα του συνεργασία με την Disney καθώς ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς κινουμένων σχεδίων «Φρουρά των Λιονταριών», από το Disney Junior μέσω του OTE TV!

1. Έχεις μια αξιοζήλευτη οικογένεια. Πόσο δύσκολη ή εύκολη είναι η σχέση γιου-πατέρα και τι τύπος πατέρα πιστεύεις πως είσαι;
Είμαστε πολύ δεμένοι και έχουμε μοιράσει τους ρόλους με την Καίτη σε ό,τι αφορά την ανατροφή του παιδιού .Ο δικός μου ρόλος είναι να κάνουμε "αντρικά " πράγματα μαζί ! Τον αντιμετωπίσω με χιούμορ, κατανόηση και σαν "ίσο προς ίσο", μιλώντας του ανοιχτά για δύσκολα θέματα.

2. Ο γιος σου, ο Δημήτρης, είναι πηγή έμπνευσης για εσένα και, αν ναι, πού το εντοπίζεις;
Και βέβαια είναι ! ότι καλό έχω μέσα μου, μου το βγάζει η λατρεία που έχω για το γιο μου. Τα παιδιά είναι αλήθεια πως μας κάνουν καλύτερους , πιο ανθρώπινους, πιο ευαίσθητους, πιο υπεύθυνους .
3. Εννέα χρόνια μετά το «Είμαι ακόμη παιδί» κάνει ακόμη επιτυχία στα νυχτερινά στέκια. Εσύ πόσο παιδί αισθάνεσαι;
Πολλές φορές νιώθω πως είμαι στην ηλικία του Δημήτρη ! Το να μείνουμε παιδιά αυτό είναι για μένα το νόημα της ζωής. Όποιος μέσα του νιώθει παιδί είναι αληθινά ευτυχισμένος
4. Θα ήθελες ο Δημήτρης να ασχοληθεί με το τραγούδι;
Έχει πολύ ταλέντο και στη μουσική και στο τραγούδι. Ας γίνει ό,τι θέλει , φτάνει αυτό που θα επιλέξει να το κάνει με πάθος, επαγγελματισμό και όραμα.

5. Πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος διαπαιδαγώγησης των παιδιών σε σχέση με το πώς εσένα μεγάλωσαν οι γονείς σου;
Εμείς μεγαλώσαμε με αγάπη αλλά με αυστηρούς γονείς και με λίγη ελευθερία. Η μητέρα ήταν σπίτι να φροντίσει όλη την οικογένεια και ο πατέρας δούλευε έξω για να τροφοδοτεί το σπίτι. Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν. Και οι δύο γονείς προσπαθούν να δώσουν στα παιδιά τους και πνευματικά και ηθικά και υλικά εφόδια. Και οι δύο είναι υπεύθυνοι για την ανατροφή τους και την αγωγή τους χωρίς να θεωρηθεί υπεύθυνη μόνο η μητέρα για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών όπως πίστευαν παλιότερα.
6. Συνεργάζεσαι με τη Disney στο τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς Lion Guard. Τι σημαίνει αυτή η συνεργασία για εσένα;
Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με την Disney και είμαι κατενθουσιασμένος. Την πρώτη φορά τραγούδησα το τραγούδι του " Ηρακλή " στην ομότιτλη ταινία. Καταπληκτική εμπειρία και ευχαριστώ τους φίλους μου Μάκη και Ηλία Αχλαδιώτη που ήταν η "αιτία" για να συνεργαστώ με την Disney . Τώρα τραγουδάω το τραγούδι των τίτλων σε μια πολύ αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων, τη Φρουρά Των Λιονταριών, που "ρίζες" του έχει το Lion king,!!!

Η σειρά κάνει πρεμιέρα με την τηλεταινία η «Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή» στις 26 Μαρτίου στο Disney Junior και από 18 Απριλίου μπορείτε να απολαύσετε τη σειρά με εβδομαδιαία επεισόδια,

Πηγή mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved