Λάμπρος Φισφής: «Δεν μπορείς να αρέσεις στους πάντες»
Showbiz

Λάμπρος Φισφής: «Δεν μπορείς να αρέσεις στους πάντες»

Ο Λάμπρος Φισφής σπούδασε στο ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης Αθηνών. Πώς μπήκε στη ζωή του το stand up comedy;

«Η διαφήμιση φάνταζε τότε σίγουρη δουλειά και μου άρεσε κιόλας, όμως έχασα γρήγορα το ενδιαφέρον μου. Από μικρός ήθελα να κάνω τον κόσμο να γελάει και να γράφω. Τελικά αποφάσισα να φύγω στην Ολλανδία, όπου άρχισα να ασχολούμαι σοβαρά με το stand up comedy. Εκεί η ζωή είναι βατή, σου προσφέρει ευκαιρίες, που θα ήθελες για πάντα. Εξάλλου άρχισα να γράφω τη "Γενιά των 592 ευρώ" και αυτό ήταν μια καλή αφορμή για να επιστρέψω».

- Τι σε εμπνέει;

«Αναλύω τα πράγματα που κάνουμε στην καθημερινότητα μας. Αναζητώ όλα τα παράξενα, τις μικρές λεπτομέρειες που έχουν πλάκα».

-Όταν το κοινό δεν ανταποκρίνεται, πώς το αντιμετωπίζεις;

«Δεν έχεις την πολυτέλεια να παγώσεις. Πρέπει να βρεις άμεσα εναλλακτικές να διορθώσεις αυτό που γίνεται. Νομίζω πάντως ότι δεν-υπάρχει κωμικός που να μην του έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Ειδικά στο stand up comedy, όπου περίπου κάθε 15 δευτερόλεπτα λες ένα αστείο και περιμένεις το γέλιο, είναι σαν να δέχεσαι μια απόρριψη κάθε 15 δευτερόλεπτα! Αυτό που ελπίζεις είναι να βρεις κάποια στιγμή ένα κοινό το οποίο θα γουστάρει το χιούμορ σου, γιατί δεν μπορείς να αρέσεις στους πάντες. Μόλις το καταφέρεις, είναι μαγική στιγμή...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved