Μαίρη Ιγγλέση: Τι λέει για την σειρά «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται»
Showbiz

Μαίρη Ιγγλέση: Τι λέει για την σειρά «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται»

Η Μαίρη Ιγγλέση έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Η ηθοποιός μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα για την σειρά «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά.
Τι θυμάστε από τα γυρίσματα της σειράς «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται»;
«Ήταν πολύ μεγάλη παραγωγή. Στον Παράδεισο Αμαρουσίου είχε στηθεί ένα ολόκληρο χωριό. Εκεί ερχόταν πολύς κόσμος και παρακολουθούσε τα γυρίσματα. Ο Βασίλης Γεωργιάδης, που έκανε τη σκηνοθεσία, με ήθελε εντελώς άβαφη στα γυρίσματα. Εγώ, όμως, σαν νέο κορίτσι που ήμουν τότε, ήθελα να βάφομαι λιγάκι. Τα κανόνιζα, λοιπόν, και μου κάνανε ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ. Νόμιζα εγώ ότι θα μπορούσα να ξεγελάσω τον Γεωργιάδη. Με το που πήγαινα για γύρισμα φώναζε «πλύντε τη, δεν τη θέλω έτσι». Ήθελε το απόλυτα φυσικό. Γινόταν... ματς μεταξύ μας για το μακιγιάζ»

Είναι αλήθεια ότι στα γυρίσματα γινόταν... χαλασμός από τις θαυμάστριες του Αλέξη Γκόλφη, που έπαιξε τον Χριστό;
«Αλήθεια είναι. Οι γυναίκες ήθελαν τον Γκόλφη μέχρι λιποθυμίας. Εκείνος όμως ήταν αποστασιοποιημένος. Κάναμε πολύ παρέα με τον Αλέξη. Ημασταν φίλοι. Και εγώ φυσικά χαιρόμουν να έχω δίπλα μου ένα τόσο όμορφο πλάσμα. Με συνόδευε σε διάφορες εκδηλώσεις. Όπου ήθελα να γίνει πανικός έπαιρνα μαζί μου τον Γκόλφη. Όλοι οι ηθοποιοί της σειράς ήταν καταπληκτικοί. Είχαμε και τη Γεωργία Βασιλειάδου, η οποία πέθανε προτού ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Τολμώ να πω ότι με σημάδεψε αυτή η σειρά»

Πρέπει να σας σημάδεψε όμως και η είδηση του θανάτου του Γκόλφη...
«Ναι, με άσχημο τρόπο. Μου το είπε ο άντρας μου, ο οποίος τον αναγνώρισε τυχαία στο νεκροτομείο. Εγώ είχα χρόνια να τον δω. Με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε. Ήταν πολύ γλυκό πλάσμα ο Αλέξης, σχεδόν απόκοσμο... Δεν ξέρω αν τον ακολουθούσε κατάρα, όπως λένε. Όμως, του συνέβησαν διάφορα μετά τη σειρά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved