Showbiz

Τζωρτζίνα Λιώση: «Το χιούμορ νικάει τα πάντα»

Η Τζωρτζίνα Λιώση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το λύκειο, αποφάσισε να σπουδάσει Ψυχολογία στο Deree. 

«Κατά την διάρκεια των σπουδών μου ξεκίνησα να κάνω ορισμένα διαφημιστικά στην τηλεόραση. Σιγά σιγά, το ένα έφερε το άλλο» τόνισε στο People. Όταν πήρε το πτυχίο της ψυχολογίας, μετακόμισε στην Ρώμη, για να κάνει μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογία. Εκεί συμμετείχε και σε ένα event για τα 130 χρόνια της Bulgari. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο χώρος της υποκριτικής την έχει πλέον κερδίσει.

Το 2010 συμμετέχει στην ταινία «Κανένας» του Χρήστου Νικολέρη, η οποία κερδίζει το βραβείο κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου τον ίδιο χρόνο στην Θεσσαλονίκη. Δυο χρόνια μετά, της αναθέτουν ένα ρόλο στην τούρκικη τηλεοπτική σειρά «Δυο όχθες, ένας Ισμαήλ», όπου γνωρίζει και τον ηθοποιό Γιάννη Χατζηγεωργίου. Το 2014 οι δυο τους θα ξανασυνεργαστούν στο σίριαλ Ταμάμ όπου υποδύονται τα αδέλφια. Τα γυρίσματα του Ταμάμ ολοκληρώθηκαν. Έχει ήδη κανονίσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα; «Συζητάω για ορισμένα πράγματα, αλλά θέλω λίγο να ξεκουραστώ», απαντά με ειλικρίνεια.

Όταν βγαίνει έξω, επικεντρώνεται στην παρέα της και όπως λέει χαρακτηριστικά «δεν συντονίζομαι με το περιβάλλον. Ωστόσο, αυτό που εκτιμώ και με κερδίζει κατευθείαν σε έναν άντρα είναι το χιούμορ. Το χιούμορ νικάει τα πάντα. Είναι το πιο δυνατό όπλο σε μια σχέση και θα σε φέρει πάντα κοντά».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved