Θοδωρής Μαραντίνης: Η σχέση του με την Χρηστίδου, ο γάμος και το… πάθος
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: Η σχέση του με την Χρηστίδου, ο γάμος και το… πάθος

O Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τα λίγα ζευγάρια που όλα στη ζωή σας έγιναν πολύ γρήγορα. Σε λιγότερο από έναν χρόνο αποφασίσανε να παντρευτούν και λίγο μετά ήρθε και το πρώτο τους παιδί. Υπήρχαν στιγμές που σκεφτόντουσαν αν έπρεπε να προχωρήσουν τόσο γρήγορα; 

«Σε όποια απόφαση κι αν πάρεις στη ζωή σου, από το να πάρεις ένα ζευγάρι παπούτσια, μέχρι να αγοράσει ένα σπίτι, πάντα μέσα σου θα υπάρχει η σκέψη «έκανα καλά;». Με τη Σίσσυ δεν είχαμε το περιθώριο να σκεφτούμε τίποτε από όλα αυτά, γιατί ερωτευτήκαμε πολύ δυνατά και από την πρώτη στιγμή είχαμε καταλάβει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί. Μπορεί να μην το είχε πει ο ένας στον άλλον, αλλά τώρα που το συζητάμε και οι δυο είχαμε την αίσθηση ότι βρήκαμε το άλλο μας μισό και ότι θα γεράσουμε παρέα» τόνισε στο ΟΚ.

Σας έχουμε δει σε φωτογραφίες να είστε πολύ τρυφεροί μεταξύ σας. Πώς διατηρείτε το ερωτικό πάθος ύστερα από δέκα χρόνια;

«Δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο μυστικό. Καμιά φορά όταν μπορεί να κοιταχτούμε ή να φιληθούμε, απορούμε κι εμείς πώς μπορεί να αισθανόμαστε το ίδιο πάθος, όπως την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Προφανώς η σχέση μας ήταν καρμική, γι' αυτό και μας δένει ένα πάθος που αφήνει μία ωραία αίσθηση, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια.»

-Συνήθως οι σχέσεις που έχουν πάθος, έχουν και εντάσεις. Είναι και οι τσακωμοί σας έντονοι;

«Όταν σε μία σχέση υπάρχει πάθος, ακόμα και οι καβγάδες θα έχουν πάθος. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι εξίσου παθιασμένο και να εκτονωθεί πολύ ωραία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved