Είδε το γιο του στο Ηρώδειο και … λύγισε
Showbiz

Είδε το γιο του στο Ηρώδειο και … λύγισε

Είναι περήφανος για τα παιδιά του και δεν το κρύβει.

Μπορεί να δουλεύει αρκετές ώρες αλλά είναι πάντα δίπλα τους και τα συνοδεύει στις δραστηριότητές τους.
«Ο Φίλιππος που είναι 7,5 ετών έχει δείξει μία κλίση προς τη μουσική, αλλά δεν ξέρω αν είναι επειδή τα αγόρια έχουν την τάση στα πρώτα χρόνια της ζωής τους να μιμούνται τον πατέρα τους.

Και πιάνο ήθελε κάποια στιγμή να κάνει, και κιθάρα, και σε χορωδία έχει πάει. Μάλιστα, στη χορωδία πήγε χωρίς να μας πει τίποτα. Παρόλο που δεν συμμετείχαν παιδιά της ηλικίας του, έπιασε μία μέρα τη δασκάλα του και της είπε: «Μπορώ να τα καταφέρω». Και πραγματικά τα κατάφερε και εμφανίστηκε με τη χορωδία στο Ηρώδειο.

Ο Μιχαήλ είναι μόλις 2,5 ετών, οπότε είναι ακόμα νωρίς για να καταλάβουμε που έχει κλίση» είπε στο Οκ ο Θοδωρής Μαραντίνης και συνέχισε: «Ήταν πολύ συγκινητικό! Μάλιστα, όταν τέλειωσε η συναυλία του είπα: «Ρε μεγάλε, εγώ είμαι χρόνια μουσικός και δεν έχω παίξει στο Ηρώδειο. Μπράβο σου που τα κατάφερες!».

Βέβαια, δεν είναι ο μόνος τομέας που τα καταφέρνει καλύτερα από εμένα. Νομίζω ότι ο Φίλιππος έχει μεγαλύτερη πέραση στα κορίτσια από ό,τι είχα εγώ. Τα παιδιά μου με έχουν συγκινήσει πολλές φορές: Από την πρώτη φορά που θα κάνει ποδήλατο και θα δεις στα μάτια του την ικανοποίηση ότι τα κατάφερε, μέχρι τον τρόπο που θα σου πει «σ ' αγαπώ». Δεν υπάρχει περίπτωση να μη λυγίσεις.

Είναι τόσες αυτές οι στιγμές που πολλές φορές λέω ότι τα παιδιά είναι μια γλυκιά φυλακή. Θέλεις πάντα να είσαι εκεί, για να μη χάνεις ούτε μία στιγμή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved