Γιώργος Κωνσταντίνου: «Το τι έχω περάσει με αυτό το προφιτερόλ, δεν λέγεται…»
Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Το τι έχω περάσει με αυτό το προφιτερόλ, δεν λέγεται…»

Τον Γιώργο Κωνσταντίνου λίγο πολύ όλοι τον θυμόμαστε την ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, «Χτυποκάρδια στο θρανίο» να προσπαθεί να παραγγείλει ένα προφιτερόλ… 

Τον ηθοποιό, τον φιλοξενεί αυτή την Κυριακή ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Για τη διάσημη σκηνή με το προφιτερόλ: «Είχε μείνει εκείνη η ιστορία με το προφιτερόλ ενώ υπήρξαν πολύ πιο δυνατές ταινίες όπως «η γυνή να φοβήται τον άνδρα». Ο κόσμος με είχε ταυτίσει με το προφιτερόλ. Ε το τι έχω περάσει με αυτό το προφιτερόλ, δεν λέγεται. Πήγαινα σε εστιατόρια και έφερναν προφιτερόλ για να το φωτογραφίσουν κιόλας μαζί μου»

Για τον τυποποιημένο ρόλο του «ψηλού-κουτού»: «Είχε έρθει ένας συνάδελφος και μου είχε πει ότι αν δεν τυποποιηθώ δεν θα πάω μπροστά. Του είπα ότι αν είναι να τυποποιηθώ, καλύτερα να αφήσω το θέατρο. Δηλαδή να κάνω τον ψηλό-κουτό. Κάθε φορά που έκανα ταινία ήταν ένας άλλος χαρακτήρας, ένας άλλος τύπος. Αυτό δεν το σήκωνε τον καιρό εκείνο. Με αποτέλεσμα να μην έχουν εμπορικότητα οι ταινίες που έκανα. Και σιγά σιγά σταμάτησαν οι παραγωγοί να με ζητάνε και έτσι έκανα πάρα πολύ λίγες ταινίες. Δικαιώθηκα. Έφτασε η στιγμή να αναγνωριστούν τώρα εκείνα που είχα κάνει τότε.»

Για τις δουλειές στην ηλικία του: «Κάποια στιγμή μου ζήτησαν σε ένα σίριαλ να παίξω έναν πατέρα που είναι πολύ μεγάλος, 90 χρονών και κάποια στιγμή πεθαίνει. Εκλήθη τότε ο παραγωγός που έκανε το σίριαλ να πει γιατί φωνάξατε έναν παλιό ηθοποιό; Ας βάζατε έναν νέο να παίξει. Γιατί ο χώρος ανήκει στους νέους. Αυτή η νοοτροπία, ότι πρέπει οι νέοι και τίποτα άλλο να μην υπάρχει, είναι λίγο λάθος.»

Για τον γάμο του Κώστα Βουτσά: «Μπράβο του που παντρεύτηκε. Αυτό ένιωθε, αυτό έκανε. Αυτό πίστευε, αυτό ήθελε. Έπεσαν διάφοροι και είπαν για διαφορά ηλικίας. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Εφόσον και οι δύο το αποδέχονται, αυτή είναι η ζωή τους, δικαίωμά τους είναι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved