Παππά-Παπαληγούρα: Τι φοβούνται στον χρόνο που περνάει;
Showbiz

Παππά-Παπαληγούρα: Τι φοβούνται στον χρόνο που περνάει;

Η Ιωάννα Παππά και η Λένα Παπαληγούρα εξομολογήθηκαν αν φοβούνται τον χρόνο που περνάει, αν θα έκαναν κάποια διορθωτική επέμβαση και αν λένε την ηλικία.

Λέτε την ηλικία σας;

Ιωάννα: Εντυπωσιάζομαι πολύ από τις γυναίκες που έχουν αποδεχτεί το ζήτημα του γήρατος. Εγώ δεν έχω μπει στη διαδικασία να το διαπραγματευτώ ακόμη. Έχω αντιστάσεις όπως και με τον θάνατο και οτιδήποτε έχει να κάνει με παρακμή οε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στις σχέσεις, θα θέλαμε να είμαστε για πάντα νέοι. Το σώμα δυστυχώς φθείρεται, και αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι πλήγμα.

Λένα: Γενικά λέω την ηλικία μου. Αυτό που με τρομάζει κυρίως με τον χρόνο είναι μήπως δεν προλάβω να κάνω αυτά που θέλω, ακόμα και το θέμα του παιδιού, γιατί για τις γυναίκες είναι ζήτημα. Αισθάνομαι ότι μεγαλώνοντας οι προοπτικές μικραίνουν. Αυτό με φρικάρει ως αντίληψη. Από την άλλη, αισθάνομαι ότι πρέπει να φρονήσω όσο οι πρακτικές μικραίνουν σε εύρος να μεγαλώνουν σε βάθος. Σίγουρα η φθορά στο σώμα και στο πρόσωπο με τρομάζει. Προσπαθώ να μην εστιάζω τόσο στην εικόνα, ούτε έχω καμία τρομερή ιδέα για την εικόνα μου.

Ιωάννα: Ο άνθρωπος μέχρι την τελευταία μέρα του έχει τη δυνατότητα να αλλάζει κάτι που δεν τον ευχαριστεί και δεν πρέπει να ιόν περιορίζει η σκέψη ότι έχει μεγαλώσει. Έχω συμβουλέψει ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να ξαναπάρουν τη ζωή στα χέρια του·;, γιατί μόνοι μας επιτρέπουμε την παραίτηση.

Θα κάνατε επεμβάσεις στην εικόνα σας;

Ιωάννα: Είναι λίγο επικίνδυνα αυτά λόγω δουλειάς, αλλά μία ζωή την έχεις. Ότι κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο καλό είναι να το κάνει για τον εαυτό ίου, όχι για τους άλλους ή για να μείνει ο άντρας στον γάμο. Αρνητική δεν είμαι. Με ενδιαφέρει το κίνητρο.

Λένα: Αν ένιωθα ότι κάτι με ζορίζει τόσο που δεν μπορώ να το βλέπω, θα έμπαινα σε μια τέτοια διαδικασία. Λεν θα έκανα κάποια ακραία αλλαγή. Ούτε θα κατηγορούσα κάποιον επειδή έκανε κάτι. Από την άλλη, όταν πήγα στο Λος Άντζελες και ήταν όλοι σαν 15 χρόνων, ήταν λες και βρισκόμουν στον Άρη. Δεν θα ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο. Η ηλικία έχει τη γοητεία της και αν συνοδεύεται από σοφία μπορεί να έχει μεγαλύτερη γοητεία από ένα πρόσωπο αλαβάστρινο.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved