Στέλλα Καλλή: «Ήμουν αρκετά υπομονετική και ενδεχομένως όχι όσο απαιτητική»
Showbiz

Στέλλα Καλλή: «Ήμουν αρκετά υπομονετική και ενδεχομένως όχι όσο απαιτητική»

Κάποιος θα αναρωτηθεί «καλά έπρεπε να περάσουν έντεκα ολόκληρα χρόνια για να βγάλει δίσκο»; Πώς το σχολιάζει αυτό ηΣτέλλα Καλλή;

«Έτσι ήρθαν τα πράγματα, οι συγκυρίες, αυτό είναι το γραφτό μου, αλλά, όπως λέμε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει», λέει στο Εγώ και συνεχίζει: «Νομίζω πως δεν ήμουν από τους τυχερούς ή από εκείνους τους ανθρώπους για τους οποίους τα πράγματα κυλούν πολύ γρήγορα και εύκολα. Ήμουν αρκετά υπομονετική και ενδεχομένως όχι όσο απαιτητική θα έπρεπε».

Κρίνοντας εκ των υστέρων αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα της, θεωρεί πως της έχει στοιχίσει; «Ναι. Θεωρώ πως θα μπορούσα κάποια πράγματα να τα έχω κάνει λίγο πιο νωρίς. Δεν είμαι της άποψης «γρήγορα ανεβαίνουμε», γιατί η γρήγορη άνοδος ακολουθείται και από πολύ γρήγορη κάθοδο. Απλά, αν τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα, θα είχα βγάλει ήδη την πρώτη μου δουλειά και θα ήμουν τώρα στη δεύτερη ή την τρίτη. Αλλά δεν πειράζει. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, το πιστεύω πολύ αυτό. Βρέθηκα με τον Γιώργο Θεοφάνους και η πρώτη μου δουλειά είναι με αυτόν. Ευχαριστώ τους πάντες. Την ομάδα μου και τους συνεργάτες μου που ήταν δίπλα μου. Τώρα ανυπομονώ να γνωρίσει και ο κόσμος το δίσκο μου, να γίνουν τα τραγούδια αυτά επιτυχίες και να ακούγονται για πολλά χρόνια ακόμη», λέει η ίδια στο Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved