Αλειφεροπούλος: Η συμμετοχή στην ταινία «The Two Faces of January» και η επιστροφή
Showbiz

Αλειφεροπούλος: Η συμμετοχή στην ταινία «The Two Faces of January» και η επιστροφή

Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος έλειπε για δυόμισι χρόνια στο εξωτερικό, όπου συμμετείχε στην ταινία «The Two Faces of January» αλλά και στην τηλεοπτική σειρά «The Borgias» με πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Αϊρονς.

«Δεν το πίστεψα όταν με πήρε τηλέφωνο η casting director Τζίνα Τζέι. Στα γυρίσματα γνώρισα τον Τζέρεμι Αϊρονς. Είναι γοητευτικός, επιβλητικός, αλλά και αστείος. Οταν όμως γίνει αυστηρός είναι σχεδόν τρομακτικός. Με ρώτησε πώς είναι να δουλεύει κάποιος στην Ελλάδα. Του είπα ότι είμαι ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο και με ρώτησε αν έχω παίξει στην Επίδαυρο. Οταν του απάντησα "Ναι, έχω παίξει τρεις φορές" με ρώτησε "Και τι κάνεις εδώ;"», λέει ο ίδιος στο Tv Έθνος.
Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Προμηθέας επέστρεψε στην Αθήνα. «Θα ήθελα να προσπαθήσω να κάνω κάποια πράγματα εδώ. Μπορώ να παίξω πιο ενδιαφέροντες ρόλους, γιατί ένα μεγάλο πρόβλημα για έναν ξένο ηθοποιό στο εξωτερικό είναι ότι δεν θα του δοθούν οι ευκαιρίες να παίξει κάτι σπουδαίο. Σε αυτήν τη δουλειά δεν έχει νόημα να μπεις στην ταλαιπωρία αν δεν κάνεις κάτι που σου αρέσει πολύ. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν καλύτερες δουλειές αν θες να βγάλεις λεφτά. Το όνειρό μου είναι το σινεμά. Αυτό που κάνει ο Λάνθιμος, ο οποίος έκανε μια ταινία με ηθοποιούς από όλο τον κόσμο, θεωρώ ότι είναι το μέλλον. Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι στη χώρα το οποίο θα απευθυνθεί έξω. Αυτό το έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν αποκλείω και να ξαναφύγω. Σίγουρα δεν θέλω να πάω στο Λος Αντζελες και να ψάχνομαι. Αν ήμουν δεκαοχτώ χρονών μπορεί και να το έκανα», συμπληρώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved