Παντελίδης:Oι αντικρουόμενες καταθέσεις και τα νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση του τροχαίου
Showbiz

Παντελίδης:Oι αντικρουόμενες καταθέσεις και τα νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση του τροχαίου

Κοινά σημεία αλλά και διαφορές περιλαμβάνουν οι εκτιμήσεις των πραγματογνωμόνων που ερεύνησαν πιθαμή προς πιθαμή το τζιπ στο ποίο βρήκε το θάνατο ο Παντελής Παντελίδης και τα στοιχεία της Πυροσβεστικής για το δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου.

Όπως προκύπτει πέντε σιδερένιες λεπίδες τρύπησαν το όχημα, ενώ ο τραγουδιστής δεν φορούσε ζώνη, όπως και η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και δεν άνοιξαν οι αερόσακοί τους. Ενώ αναπάντητο παραμένει το ερώτημα ποιος τελικά οδηγούσε το μαύρο Mercedes, καθώς η έκθεση των πυροσβεστών που απεγκλώβισαν τους τρεις επιβάτες αναφέρει ότι οδηγός ήταν άντρας, ο 32χρονος τραγουδιστής.

Χαρακτηριστικά περιγράφουν ότι από τη θέση του οδηγού ανέσυραν “άνδρα κανονικά ενδεδυμένο, φέροντα βαριά τραύματα”, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.
Ωστόσο τα στοιχεία των πραγματογνωμόνων δείχνουν ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν εννέα εκατοστά πιο μπροστά από εκείνο του συνοδηγού προβληματίζει.
Μάλιστα, υπάρχει και το σενάριο της μετακίνησης των σωμάτων των θυμάτων του μοιραίου τροχαίου.
Εκείνο που πιθανότατα θα αποδείξει τη θέση του κάθε ατόμου μέσα στο τζιπ θα είναι τα αποτελέσματα του DNA, και κυρίως όπως επισημαίνουν οι ειδική το DNA στο χειρόφρενο του αυτοκινήτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved