Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βρεθεί ερωτικά με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα»
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βρεθεί ερωτικά με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα»

Χωρίς κανέναν δισταγμό, όπως άλλωστε μας συνηθίζει, ο Λευτέρης Πανταζής μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε αν έχει κάνει ποτέ έρωτα με περισσότερες από μια γυναίκα αλλά και αν έχει περάσει περιόδους αποχής από το σεξ.

Έχεις κάνει ποτέ έρωτα με περισσότερες από μία γυναίκες ταυτόχρονα;
«Τραγουδώ τριάντα τέσσερα χρόνια. Είμαι από τους ευλογημένους και τυχερούς γιατί λόγω τις δουλειάς μου μου έχουν δοθεί πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Δεν είμαι Άδωνης βέβαια, αλλά ένας αρρενωπός άντρας με επιτυχίες στο άλλο φύλο ίσως και εξαιτίας της φωνής μου, του χαρακτήρα μου ή των ματιών μου. Έχω βρεθεί ερωτικά με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα», αποκαλύπτει στο Εγώ.
Υπήρξες ποτέ υπερσεξουαλικός; «Όταν κάνεις σεξ, θέλεις συνέχεια να το ζεις. Υπήρξαν όμως και περίοδοι που λόγω δου¬λειάς και άγχους δεν έκανα»
Πέρασες περίοδο αποχής; «Ναι. Έχει συμβεί για τρεις μήνες. Δεν μου έλειπε. Δεν είχα χώρο για να το σκεφτώ στο μυαλό μου. Είχα άλλες προτεραιότητες»
Έτυχε να μείνει σύντροφος σου έγκυος και να μην κρατήσετε το παιδί; «Ναι. Έχει μείνει σύντροφος μου έγκυος και δυστυχώς δεν κρατήσαμε το μωρό. Το μετάνιωσα. Τότε όμως ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις παιδί χωρίς να παντρευτείς. Μου συνέβη όταν ήμουν με την Άντζελα Δημητρίου. Ήταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού αν και λυπηθήκαμε πολύ τότε και οι δύο», εξομολογείται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved