Νάταλι Θάνου: «Κόκκινη κάρτα θα έβγαζε σε όσες πρωταγωνιστούν στις τσόντες»
Showbiz

Νάταλι Θάνου: «Κόκκινη κάρτα θα έβγαζε σε όσες πρωταγωνιστούν στις τσόντες»

Η Νάταλι Θάνου, σε μία συνέντευξή της εφ’ όλης της ύλης, μιλάει με ποδοσφαιρικούς όρους και μιλά για όλα όσα την ενοχλούν, της αρέσουν αλλά και την εκνευρίζουν…


Πώς μπορεί να βάλει γκολ στην καρδιά της;
«Να μου κάνει κλικ. Να έχουμε χημεία και εννοείται να με στηρίζει σε αυτό που κάνω. Να μη με σταματάει στη δουλειά μου. Να θέλει να πάω μπροστά. Να μη μου είναι τύπου ‘όχι, εγώ είμαι άνρας και τώρα εσύ δεν πρέπει να δουλέψεις’ και τέτοια…»


Σε ποιους θα έβγαζε κόκκινη κάρτα;


«Σε όλες όσες πρωταγωνιστούν στις τσόντες».

Τι κάνει όταν ο αγαπημένος της παρακολουθεί μουντιάλ;


«Και εγώ παρακολουθώ! Μη σου πω ότι εγώ είμαι και πιο παθιασμένη πάνω σε αυτό. Μου αρέσει γενικά ο ανταγωνισμός και αυτό το ‘ποιος θα νικήσει’ και τα σχετικά…»

Τι θεωρεί… αηδία;


«Μου φαίνεται αηδία που βλέπω τα περισσότερα καινούργια κορίτσια να γίνονται τραγουδίστριες και πιστεύω ότι… ξέρεις τι, εγώ πριν από τα Playmate τραγουδούσα και από μικρή ραγουδούσα και δεν έχω καν σχέση με το μόντελινγκ, αυτό θελω να το γράψεις. Όλες αυτές οι κοπέλες που βγαίνουν πιστεύω ότι χαλάνε την ελληνική μουσική, πιστεύω ότι είναι κοροϊδία και ότι όλες προσπαθούν να βγάλουν εύκολο χρήμα χωρίς να έχουν ταλέντο. Δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα, πραγματικά μου φαίνονται αστεία…»

Πηγή: Glam

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved