Γιώργος Λιανός: «Ζούμε για να πληρώνουμε τους λογαριασμούς»
Showbiz

Γιώργος Λιανός: «Ζούμε για να πληρώνουμε τους λογαριασμούς»

Δουλεύει στην τηλεόραση το ραδιόφωνο και τις πίστες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κρίση δεν τον αγγίζει.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για τις νέες συνθήκες ζωής που όλοι αντιμετωπίζουμε και για τις δικές του ανησυχίες.

-Η κρίση που βιώνουμε ως χώρα πιστεύεις ότι είναι περισσότερο οικονομική ή ανθρωπιστική;

«Δυστυχώς αυτά πηγαίνουν μαζί. Είναι πλέον απόλυτα συνυφασμένο το «έχω λεφτά» με το «είμαι ευτυχισμένος». Έχει να κάνει με την καταναλωτική κοινωνία. Το θέμα είναι κοινωνιολογικό. Ξεκινά από την οικονομία και καταλήγει στον άνθρωπο.
Ένας λαός που έχει τα προς το ζην συνήθως είναι και χαρούμενος. Για παράδειγμα, τους Αμερικανούς δεν τους «αγγίζουν» ορισμένα θέματα, όπως ένας πόλεμος στη Συρία ή στο Αφγανιστάν... Δεν ξέρουν καν πού βρίσκονται αυτές οι χώρες. Εξαρτάται από το πόσο προστατευμένη είναι η γυάλα στην οποία ζεις. Δυστυχώς, όσο μειώνεται το οικονομικό επίπεδο ενός λαού, αλλοιώνονται και τα συναισθήματα του. Και μετά ψάχνουμε για λίγο ανθρωπισμό. Ο 'Έλληνας ωστόσο κρατάει ακόμη».

-Πώς έχει επηρεάσει τη ζωή σου η οικονομική κρίση;

«Όπως όλους τους Έλληνες. Δουλεύουμε για τους λογαριασμούς. Μπορεί ο κόσμος, όταν βλέπει κάποιον να τραγουδά, να είναι στην τηλεόραση και να κάνει ραδιόφωνο, να φαντάζεται ότι έχει οικονομική άνεση, αλλά αυτό δεν ισχύει.
Οι αμοιβές δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που υπήρχαν παλιά. Ουσιαστικά, έτσι όπως τα έχουν καταφέρει οι ιθύνοντες, ζούμε για να πληρώνουμε τους λογαριασμούς και δεν τα καταφέρνουμε κιόλας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved