Αργύρης Πανταζάρας: «Σε αυτό δεν κάνω καμία έκπτωση…»
Showbiz

Αργύρης Πανταζάρας: «Σε αυτό δεν κάνω καμία έκπτωση…»

Στις συνεντεύξεις του ο Αργύρης Πανταζάρας επιθυμεί να απαντά γραπτώς και την ευθύνη των φωτογραφίσεων να έχει κατά κανόνα ο αδελφός του. Του είναι δύσκολο να δείξει εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει;

«Σε οτιδήποτε κάνω, το πρώτο πράγμα που αποζητώ είναι μια καλή συνεργασία και σε αυτό δεν κάνω καμία έκπτωση. Ο Νίκος τυχαίνει να είναι αδελφός μου, όμως το ότι είναι ο καλύτερος φωτογράφος που κυκλοφορεί δεν είναι τυχαίο. Το να συνεργάζεσαι με τους καλύτερους είναι πραγματικά εθιστικό κι αυτό από μόνο του σε κάνει συγγενή μαζί τους. Τώρα, για το θέμα των συνεντεύξεων είναι δύο οι λόγοι: Πρώτον, δουλεύω τόσο πολύ, που δεν μου επιτρέπεται κανένα ραντεβού στο ωράριο μου, ποσό μάλλον να διακόψει τη συγκέντρωση της δουλειάς. Συνήθως δηλώσεις κάνω μόνο με το υστέρημα του χρόνου μου και κανένας δημοσιογράφος μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί να με συναντήσει στις 3.00 το πρωί, όταν εγώ χαλαρώνω και ηρεμώ και μπορώ να συζητήσω με διαύγεια. Δεύτερον δεν πιστεύω στον «έντυπο προφορικό λόγο». Ο αναγνώστης διαβάζει γραπτό λόγο, όποτε κι εγώ τον γράφω... Δεν πειράζει να μάθουμε να μιλάμε, να γράφουμε και να επικοινωνούμε πραγματικά τι θέλουμε να πούμε. Είναι κάτι που εκλείπει από την εποχή μας: το να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε» τόνισε στο People.

-Τι είναι αυτό που κερδίζει την εμπιστοσύνη και το θαυμασμό σου σε έναν άνθρωπο;

«Εχω την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ με πολλούς ανθρώπους που θαύμαζα και συνεχίζω να θαυμάζω, ανθρώπους που δεν ήξερα, αλλά και ανθρώπους που έχω απομυθοποιήσει. Αυτό το μαγικό ζητούμενο που ψάχνεις στα μάτια όλων αυτών των ανθρώπων, ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπειρίας και κοινωνικής σημασίας, είναι η «έγνοια για τον άνθρωπο» και έπειτα η «έμπνευση που σου επιτρέπει να έχεις». Αυτό δημιουργεί δέσιμο, αγάπη και πίστη, το να σε εμπνέει κάποιος να γνωρίσεις καλύτερα το πρώτο -πρώτο κομμάτι του παζλ αυτού του κόσμου, τον εαυτό σου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved