Νέα Κόντρα! Έξαλλος ο Γαβαλάς με τον Ζαμπούνη ρίχνει χοντρά «καρφιά»!
Showbiz

Νέα Κόντρα! Έξαλλος ο Γαβαλάς με τον Ζαμπούνη ρίχνει χοντρά «καρφιά»!

Ξέσπασε ο Λάκης Γαβαλάς στην προσωπική του σελίδα στο facebook κατά του Χρήστου Ζαμπούνη και όλα όσα δήλωσε για το Νησί των Ανέμων στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε χαρακτηριστικά: «Βλεποντας την εκπομπη ΟΛΑ:
Εχω να παω στη Μυκονο γυρω στα 5 χρονια, κι'αυτο λογω των περιπετειων μου με τη δικαιοσύνη, και μετα γιατι επελεξα αλλα πιο ηρεμα νησια.! Ομως επι 25 χρονια επενδυσα, εζησα, διασκεδασα, φιλοξενησα δοθηκα τελος παντων, και σιγουρα εμαθα πολους διασημους(καθως πρεπει) να αγαπησουν την Μυκονο, αλλα και ολην την Ελλαδα..
Τωρα ακουω ενα Ζαμπουνη του δηθεν ορθου λογου και του σαβουαρ βιβρ, να κακολογει να αξεφτελιζει το νησι, για το οποιο τον προκαλω να μου εμφανησει αποδειξεις, εστω και μιας μπυρας, μιας και παντα ηταν ως καλεσμενος σε πλουσιους η καπως ετσι φιλους, και μεσα απο ολα αυτα φροντιζει να κερδισει χρηματα, ρουφιανεβοντας, οπως ο ιδιος καταμαρτυρει στην εκπομπη,καταστασεις που ο ιδιος εζησε ως θαμωνας και καλα του νησιου...
Δεν εχω κατι εναντιον του ισα ισα τον κατατασω στους ιδιαιτερους κάρακτερ του Ελληνικου ρεπερτοριου, θλιβομαι ομως οταν ενας ανθρωπος θεωρει οτι απαξιωνει πραγματα και καταστασεις, οπου ο ιδιος εχει ακομη και...προκαλεσει...
Οχι δεν θα διαβαζα ενα τετοιο βιβλιο απο εναν πατριωτη,ειδικα οταν ξερω οτι εκμεταλευεται και χλευαζει αυτο που τον συμμεριζεται και ανεχεται..!
Καλη συνεχεια!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved