Γρηγόρης Βαλτινός: «Ο καθένας ό,τι έχει πουλάει»
Showbiz

Γρηγόρης Βαλτινός: «Ο καθένας ό,τι έχει πουλάει»

Είναι παντρεμένος 27 χρόνια και ευτυχισμένος. Ο Γρηγόρης Βαλτινός μιλάει για το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου, το γεγονός ότι ο ίδιος δεν δίνει τροφή για σχόλια και τους πειρασμούς.

- Δίνετε την εντύπωση ανθρώπου χαμηλών τόνων, δεν δίνετε ποτέ τροφή για σχόλια. Πώς βλέπετε κάποιους νέους ηθοποιούς που πουλάνε τη ζωή τους και όχι τη δουλειά τους;

Ο καθένας ό,τι έχει πουλάει. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό πρέπει να προτάξουν και αυτό είναι το δυνατό τους σημείο, είναι θεμιτό. Δεν θα το κατηγορήσω. Είναι θέμα επιλογής. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Για μένα η λέξη «σταρ» προκύπτει από τη δουλειά μου, όχι από τον εαυτό μου.

-Είστε παντρεμένος 27 χρόνια με τη δημοσιογράφο Εύα Μπίθα. Τελικά, ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου;

Ο γάμος είναι ένα αφόρητο βάρος, αφού έρχεται με υποχρεώσεις και παιδιά, ενώ η καθημερινότητα φθείρει. Άρα πρέπει να υπάρχει αλληλοεκτίμηση, χιούμορ, αίσθηση ελευθερίας να μη νιώθεις εγκλωβισμένος ή ότι σου έβαλαν την αστυνομία στο σπίτι.

-Όλες οι σχέσεις έχουν και δύσκολες στιγμές. Πώς τις αντιμετωπίσατε;

Με ψυχραιμία, σεβασμό και υποχωρητικότητα.

-Φαντάζομαι πως λόγω δουλειάς έχετε πολλούς πειρασμούς; Πώς αντιδράτε;

Στους πειρασμούς; Αν το έχει η κούτρα σου να κατεβάζει ψύλλους πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και τις συνέπειες.

-Ποια είναι η κινητήρια δύναμη σας;

Το ψώνιο μου. Στην τέχνη, αν δεν έχεις τη λαχτάρα της επικοινωνίας με τον κόσμο, της τριβής με ιδέες, αξίες, κοινωνικά προβλήματα, αν δεν τρώγεσαι και αν όλα αυτά δεν θέλεις να τα εκφράσει ς μέσα από αυτή την τέχνη, δεν μπορείς να αντέξεις αυτή τη δουλειά. Χρειάζεται πολλή δύναμη, γι' αυτό χαριτολογώντας χρησιμοποιώ τη λέξη «ψώνιο».

Πηγή: Thema People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved