Γιώργος Λαμπάτος: Η αδικία και τα προβλήματα που συνάντησε μετά την επιτυχία
Showbiz

Γιώργος Λαμπάτος: Η αδικία και τα προβλήματα που συνάντησε μετά την επιτυχία

Σε ηλικία 24 ετών ο Γιώργος Λαμπάτος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά «Χάι ροκ» αλλά από τότε η πορεία του στην υποκριτική είχε πολλές δυσκολίες.

Στα 49 σου εξακολουθείς να λειτουργείς με την ίδια παρόρμηση;
«Ναι, δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι και καλό. Μου έχει βγει σε καλό, παρόλο που έχω περάσει προβλήματα»

Τι είδους προβλήματα;
«Ο χώρος που επέλεξα δεν έχει μόνιμη δουλειά, δεν έχει μόνιμο μισθό, δεν μπορώ να φτιάξω τη ζωή μου, δεν μπορώ να υπολογίσω τι θα κάνω τον άλλο μήνα, όταν σήμερα παίρνω 500 ευρώ κι αύριο δεν παίρνω μία. Κάνω πρόβες 3 μήνες, δεν παίρνω λεφτά και μετά ψάχνω άλλο θέατρο. Δύο φορές το χρόνο ψάχνω δουλειά»


Υπάρχει αδικία στο χώρο σας; «Από την αδικία ξεκινάμε και μετά λέμε αν υπάρχει και δικαιοσύνη, θα φανεί το διαμάντι μέσα στα υπόλοιπα πετράδια και η λάμψη στο σκοτάδι, αλλά το ότι θα φανεί δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να υπάρχει κιόλας»

Δεν σε άφησαν να φανεί το δικό σου αστέρι;
«Δεν με αφήνουν, κι εξακολουθούν ακόμα, γιατί δεν είμαι ημέτερος, δεν πηγαίνω με τα «νερά» τους. Ακούω από τότε που ξεκίνησα ότι έχω ένα εξαιρετικό ταλέντο, έχω δώσει και στην επιτροπή για τα εξαιρετικά ταλέντα, έχω περάσει κι από εκεί. Μετά το σίριαλ που κάναμε, πιστεύω ότι ο καθένας έχει το μερίδιο της επιτυχίας σε μία δουλειά, ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι η επιτυχία ανήκει στα «πρώτα» ονόματα», λέει ο ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved