Γιάννης Μαριακάκης: Έχασε 40 κιλά για να γίνει μοντέλο
Showbiz

Γιάννης Μαριακάκης: Έχασε 40 κιλά για να γίνει μοντέλο

Από υπέρβαρος... μοντέλο! Ο Γιάννης Μαριακάκης έχασε σαράντα κιλά και είναι έτοιμος να «κατακτήσει» την πασαρέλα! Χρειάστηκαν αιματηρές θυσίες για δύο χρόνια, αυτοπειθαρχία και εξαντλητική γυμναστική προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Τους τελευταίους μήνες ο 23χρονος μηχανολόγος από την Κρήτη μπήκε στο modeling και ευελπιστεί να κατακτήσει και αυτό τον χώρο. Εξάλλου, την πρώτη μάχη -με τον εαυτό του- την κέρδισε.

"Από μικρό παιδί με γοήτευε ο χώρος της μόδας, ωστόσο το παρουσιαστικό μου δεν με ευνοούσε. Πάντα είχα παραπανίσια κιλά. Πότε δεν πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γινόμουν μέρος της μόδας και εγώ. Εβαλα λοιπόν στοίχημα με τον εαυτό μου να χάσω τα περιττά κιλά που αποτελούσαν εμπόδιο για την επίτευξη του στόχου μου και με υπομονή και πειθαρχία το κατάφερα" δήλωσε. Και συνέχισε: «Το όνειρό μου είναι να συνεργαστώ με άξιους ανθρώπους του χώρου -σχεδιαστές, στιλίστες, φωτογράφους- και να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος στη δουλειά μου. Εξάλλου, πέρα από το θέμα της υγείας που είναι πρωτεύον -ήμουν σχεδόν παχύσαρκος- αδυνάτισα για να γίνω μοντέλο».

Πώς όμως αδυνάτισε; «Πέρα από αυτοπειθαρχία που είναι παράγοντας-καταλύτης, έκανα για πολλές ώρες αερόβια γυμναστική συνδυασμένη με σωστή διατροφή. Το μενού μου είχε ελάχιστη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και μεγάλη ποσότητα σε σαλάτες και πρωτεΐνες. Στην αρχή, η διαδικασία μού φάνηκε βουνό, αλλά όταν άρχισα να βλέπω τα πρώτα αποτελέσματα το πήρα ακόμη πιο ζεστά».
πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved