Χρήστος Λούλης: «Είναι φτηνό να μη λες τη γνώμη σου για να μη δυσαρεστήσεις κάποιους»
Showbiz

Χρήστος Λούλης: «Είναι φτηνό να μη λες τη γνώμη σου για να μη δυσαρεστήσεις κάποιους»

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται όταν λέει τη γνώμη του για πράγματα και πρόσωπα.

Τα σχόλια και οι κριτικές ωστόσο, είναι αμφιλεγόμενα. Σε κάποιους αρέσει πάρα πολύ η παράσταση, σε άλλους όχι.

Συζητάω πολλά με φίλους και κόσμο, και έχω ακούσει κι εγώ και ίων δύο ειδών τα σχόλια. Για μένα είναι φυσικό, δεν περίμενα κάτι άλλο. Είναι ένα έργο ιδιαίτερο, ένα είδος από μόνο του. Αν ψάξεις σε άλλα ανεβάσματά του από Έλληνες και ξένους, τα σχόλια είναι πάντα διαιρεμένα. Εξάλλου, δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Στα μεγάλα έργα, όπως και ο Άμλετ που κάναμε πέρυσι, κάτι θα σου φύγει, κάτι δεν θα κάνεις καλά θα νιώθεις πάντα λίγος.

Λες παντού ανοιχτά τη γνώμη σου. Πρόσφατα ρωτήθηκες για τα τηλεοπτικά σόου αλλά και για τα μάρμαρα του Παρθενώνα, και οι τοποθετήσεις σου συζητήθηκαν.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ναι μεν υπάρχει κόστος, γιατί μπορεί να σχολιαστεί αυτό που λες, αλλά από την άλλη, έχει και καλό κόστος, ότι δεν νιώθεις πως δεν λες κάτι για να μη δυσαρεστήσει τους άλλους. Αυτό είναι φτηνό. Προσέχω βέβαια όταν λέω την άποψη μου να μην είναι για κάτι που δεν γνωρίζω. Δεν είμαι της σχολής ότι όλοι μπορούμε να έχουμε άποψη για όλα, γιατί κάποια πράγματα δεν τα ξέρουμε, αλλά για κάποια τέτοια θέματα, όπως τα μάρμαρα, πρέπει να έχουμε άποψη. Όταν με ρώτησαν για τα σόου .Όταν νιώθεις ότι κάτι σου αρέσει ή δεν σου αρέσει, πρέπει να το λες και να είσαι ανοιχτός. Δεν το κατακρίνω ούτε το θεωρώ υποδεέστερο. Δεν είναι άποψη, είναι γούστο. Καθένας είναι υπεύθυνος για τη δική του αισθητική.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved