Χρήστος Σιμαρδάνης: «Δυστυχώς έχω συνηθίσει τη μοναξιά μου»
Showbiz

Χρήστος Σιμαρδάνης: «Δυστυχώς έχω συνηθίσει τη μοναξιά μου»

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης εξομολογήθηκε αν αντιμετώπισε δυσκολίες στη καριέρα του και αν διαχειρίστηκε σωστά τα χρήματά του.

Ήρθαν εύκολα τα πράγματα στη ζωή σας;

Ναι ήρθαν εύκολα και μάλιστα κάποια στιγμή ήρθαν τόσο πολύ, καταστροφικά εύκολα. Είχα τη φωνή μου πάντα αρωγό και κάποια στιγμή πήγαινε τόσο καλά η δουλειά με τις διαφημίσεις, τα έσοδα ήταν υπερβολικά καλά, που με είχαν κακομάθει. Δεν ήμουν απαιτητικός με τίποτα άλλο, ήμουν ήρεμος, πανευτυχής, «πάμπλουτος» για μια περίοδο, χωρίς να έχω υπάρξει ποτέ στο παρελθόν μου. Αυτό λίγο με τρέλανε, με ξεστράτισε, γιατί δεν έψαχνα για θέατρο και για τηλεόραση, μπήκα στη διαφήμιση, η οποία με ήθελε για 24 ώρες απίκο. Μπορούσα να είμαι στο συγγενικό χώρο. Είμαι φιλόδοξος με τη ζωή, όχι με συγκεκριμένη καριέρα, θέλω να περνάω καλά. Τα όνειρα μου σίγουρα αφορούν τα προσωπικά μου.

Τα χρήματα σας τα διαχειριστήκατε σωστά;

Όχι, ήμουν ο τζίτζικας και όχι ο μέρμηγκας, αλλά δεν πειράζει, έχω τόσα να θυμάμαι, ταξίδια, ωραία πράγματα. Μια αγαπημένη λέξη συνώνυμο για τις αναμνήσεις είναι «αναθυμιάσεις», αυτό συμβαίνει αν δεν χειριστείς με μέτρο τις αναμνήσεις.

Δυσκολίες αντιμετωπίσατε;

Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι ότι είμαι σε μια ηλικία, κάπως προχωρημένη, έχω ζήσει με τέτοιο τρόπο, που είμαι μόνος, κάτι που δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο και που δεν μπορεί να αλλάξει πια γιατί έχω συνηθίσει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved