Χρήστος Ζαμπούνης: «Οι σχέσεις μου με τις γυναίκες πέρασαν από σαράντα κύματα»
Showbiz

Χρήστος Ζαμπούνης: «Οι σχέσεις μου με τις γυναίκες πέρασαν από σαράντα κύματα»

Ο Χρήστος Ζαμπούνης σε συνέντευξή του μίλησε για τη προσωπική του ζωή και τη κόρη του.

Είστε ένας γοητευτικός άντρας. Περισσότερο κυνηγήσατε τις γυναίκες η εκείνες σας κυνήγησαν;

Οι σχέσεις μου με τις γυναίκες πέρασαν από σαράντα κύματα. Κοσμογονική εξέλιξη για μένα είναι ότι πέρασα από την πολυγαμία σιη μονογαμία. Έχω αλλεργία, πλέον, με την απιστία. Με το που γεννήθηκε η κόρη μου, τελείωσαν για μένα οι πολυγαμικές σχέσεις, παρόλο που πολλοί φίλοι μου έλεγαν «Μα, είσαι τρελός;», δεδομένου ότι γινόταν «παρέλαση» γυναικών μπροστά μου, τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στην τηλεόραση όσο και με το περιοδικό. Το λέω δημοσίως, γιατί κάποιος μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο, αλλά ας έρθει να μου το πει. Είναι ωραίο να έχεις μια σταθερά και να ξέρεις τι θέλεις. Όπως γράφω και στα βιβλία μου, ένας Έλληνας τζέντλεμαν -που είναι το πλέον οξύμωρο είδος-πσιέ δε θα πει «Με κυνηγούν οι γυναίκες», θέμα τακτ. «Δε θυμάμαι», απαντώ... Ρομαντική αμνησία την αποκαλώ.

Το γάμο τον δοκιμάσατε μόνο μια φορά στη ζωή σας.

Ναι, με τη Μαργαρίτα Μυρογιάννη, τον Ιούνιο του 20Θ6, και ήταν πολύ επιτυχημένος. Μια πολύ ωραία κοπέλα και μια πολύ ωραία σχέση.

Σας πέρασε από το μυαλό ν' αποκτήσετε δεύτερο παιδί;

Βέβαια. Υπάρχουν πράγματα που θέλουμε και δε γίνονται και άλλα που δεν έχουμε σκεφτεί και συμβαίνουν. Αν με άκουγαν οι γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή μου, σήμερα θα είχα αρκετά παιδιά. Κάτι συνέβαινε ή μεσολαβούσε και δε γινόταν. Τώρα είμαι έτοιμος, θέλω να κάνω ένα παιδί που να το βλέπω, γιατί η κόρη μου είναι στην Αμερική, στο Λος Άντζελες, και βρισκόμαστε μία στο τόσο. Σπουδάζει κινηματογράφο.

Την επηρεάσατε στην επιλογή των σπουδών της;

Σίγουρα, γιατί ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία. Έπειτα, με τη μητέρα της είχαμε μια εταιρεία παραγωγής στο Παρίσι και ήταν όνειρο μας ν' ασχοληθούμε με τον κινηματογράφο, αλλά δεν πέτυχε. Μέσα στο DNA της, λοιπόν, κάτι καταγράφηκε.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved