Λάμπης Λιβιεράτος: Το ξέσπασμά του μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του Παντελίδη
Showbiz

Λάμπης Λιβιεράτος: Το ξέσπασμά του μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του Παντελίδη

Μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Παντελή Παντελίδη, όπου βρέθηκε στο αίμα του μεγάλη ποσότητα αλκοόλ την ημέρα του θανατηφόρου τροχαίου, ο Λάμπης Λιβιεράτος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ξέσπασε.

Ο τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά:
Λυπαμαι που θα στεναχωρησω καποιους που βριζουν ανελεητα πάλι και στοχοποιούν μια κατηγορια ανθρωπων που ασχολουνται με το τραγουδι και τη διασκεδαση με αφορμη τα αποτελεσματα των τοξικολογικων του Παντελη Παντελιδη.
Αντι να βριζουμε και να στοχοποιουμε αυτους που πραγματικα ευθυνονται για την οποια καταντια μας βριζουμε παλι και τα βαζουμε με οποιον ναναι!
Ειμαι στο χωρο 25 ολοκληρα χρονια και σας διαβεβαιω οτι δεν πινουν τ αντερα τους ολοι οι τραγουδιστες ουτε ειναι τιγκα στα ναρκωτικα προκειμενου να βρουν την ορεξη και την αντοχη να τραγουδησουν οπως καποιοι ισχυρίζονται!
Καποιοι ισως και να το κανουν οχι ομως ΟΛΟΙ!!
Κι αυτο ισχυει για ολους τους ανθρωπους σε ολα τα επαγγελματα και στους ανεργους και στους τεμπεληδες και στους συνταξιουχους και παντου!!!
Ολοι πινουν ή δεν πινουν ή πινουν λιγο ή στο κατω κατω δικαιωμα τους να κανουν ο,τι γουσταρουν αρκει να μη γινονται επικίνδυνοι για τους αλλους κυριως!! αλλα και για τον εαυτό τους τελικα!
Το θεμα λοιπον δε νομιζω οτι ειναι να βρουμε παλι μια αφορμη για ν αρχισουμε να βριζουμε αδιακριτως και οποιον παρει ο χαρος αλλα να δουμε οτι ο χαρος παιρνει καμιά φορά δικαια καποιον απο τη ζωη και πολλες φορες και αδικα χωρις να εχει κανει κατι!Στην προκειμένη λοιπον δεν προκειται για εναν τραγουδιστή που εκανε κακό αλλα για εναν ανθρωπο που εαν τελικα οδηγουσε αυτος επραξε ανευθυνα και λανθασμενα προκαλωντας το θανατο του και τον σοβαρο τραυματισμο δυο αλλων ανθρωπων και ποιος ξερει τι αλλο θα μπορουσε να εχει συμβει υπο την επήρεια της μεθης του.
Αυτη νομιζω ειναι η ουσια και εκει θα πρεπει να εστιασουμε και να αποκτησουμε παιδεια γενικοτερα και οχι απλα μορφωση ή αγνοια για να μειωσουμε εαν γινεται στο ελαχιστο τα θανατηφορα δυστυχήματα που στερουν ζωες αγαπημενων μας ανθρωπων ή τους τραυματιζουν ανεπανόρθωτα!
Να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε!!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved