Βαγγέλης Παναγόπουλος: «Το διάλειμμα από την τηλεόραση ήταν για όλους μας ό,τι έπρεπε»
Showbiz

Βαγγέλης Παναγόπουλος: «Το διάλειμμα από την τηλεόραση ήταν για όλους μας ό,τι έπρεπε»

Το πενταμελές συγκρότημα «48 Ωρες» επέστρεψε στα παλιά του τηλεοπτικά λημέρια. Δίπλα στον παρουσιαστή Πέτρο Κωστόπουλο η μπάντα της εκπομπής «Βράδυ» γύρισε στη μικρή οθόνη ύστερα από περίπου τρία χρόνια.

«Νιώθουμε πολύ ωραία που γυρίσαμε. Το διάλειμμα από την τηλεόραση ήταν για όλους μας ό,τι έπρεπε. Προλάβαμε να προχωρήσουμε και στην προσωπική μας ζωή, εγώ έγινα πατέρας το περασμένο καλοκαίρι και έχω μία κόρη οκτώ μηνών. Η σχέση μας με τον Πέτρο διατηρήθηκε, άλλωστε υπήρξαν απόπειρες να ξαναγίνει εκπομπή και είχαμε επικοινωνία. Είχαμε δώσει μία, εντός εισαγωγικών, υπόσχεση ο ένας στον άλλο» τόνισε ο Βαγγέλης Παναγόπουλος στο TV Έθνος.

Η συνεργασία ξεκίνησε όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος είδε το συγκρότημα ζωντανά την περίοδο που έκανε εμφανίσεις με τη Δέσποινα Βανδή πριν από έξι χρόνια.

«Πριν έρθει στη ζωή μας το "Βράδυ", το συγκρότημα είχε γράψει πολλά χιλιόμετρα. Γεννήθηκε στον Πειραιά το 2003. Ο δάσκαλος του ωδείου αποφάσισε να δημιουργήσει μια μπάντα με τους καλύτερους μαθητές του για να δουλέψουν στο μαγαζί που θα άνοιγε. Στην πρώτη πρόβα μάς ενημέρωσε ότι θα ξεκινούσαμε σε δύο ημέρες. Έτσι αποκτήσαμε το όνομά μας», λέει ο Βαγγέλης Παναγόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved