Showbiz

Βαλάντης: Ερωτευμένος με την «Αμαζόνα του Μαξίμου»

Χρειάστηκαν μόλις μία-δύο εμφανίσεις τους για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της νέας αγαπημένης του Βαλάντη. Η εντυπωσιακή µελαχρινή που τον συνόδευε στην πιο πρόσφατη έξοδό του στο κοκτέιλ µπαρ «Gelee royale» είναι η Κατερίνα Καπόλα, δικηγόρος στο επάγγελμα, που έχει σπουδάσει στα καλύτερα πανεπιστήµια του κόσµου, ενώ ήδη έχει προσθέσει στο βιογραφικό της σηµαντικές συνεργασίες.

Ξεκίνησε τις σπουδές της, σύμφωνα με τη real, στο ∆ηµοκρίτειο Πανεπιστήµιο Θράκης, απ’ όπου και αποφοίτησε, για να ακολουθήσουν τρεις νέοι κύκλοι σπουδών, πρώτα στο Γέιλ, λίγο αργότερα στο Suffolk Law School αλλά και στη Νοµική Σχολή του Χάρβαρντ. Γι’ αυτό και η εργασιακή της πορεία υπήρξε από την αρχή µέχρι σήµερα σπουδαία. Αρχικά εργάστηκε στη Βοστώνη, στο νοµικό τµήµα της πολυεθνικής εταιρείας JAMS ADR Services, καταφέρνοντας να γίνει µέλος του ∆ικηγορικού Συλλόγου Βοστώνης, ενώ από το 2008 έως το 2010 ήταν συνεργάτις στο νοµικό τµήµα της Τράπεζας Marfin. Την επόµενη χρονιά ήρθε η αναγνώριση καθώς διορίστηκε ως νοµική σύµβουλος στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλευρό τού τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Μετά τις εκλογές του 2012 δεν έφυγε από το Μαξίµου, καθώς οι υπηρεσίες της κρίθηκαν αναγκαίες και έτσι παρέµεινε στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά για µερικούς µήνες. Λόγω της εντυπωσιακής της εµφάνισης, µάλιστα, η Κατερίνα δικαίως απέκτησε το προσωνύµιο «αµαζόνα του Μαξίµου». Το 2014 ήρθε µία ακόµα σηµαντική επαγγελµατική πρόταση για την όµορφη δικηγόρο, η οποία συνεργάστηκε ως νοµική σύµβουλος µε τον τότε υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη. Πλέον διατηρεί το δικό της δικηγορικό γραφείο.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Βαλάντη και την Κατερίνα κατά την πρόσφατη έξοδό τους, κατά την οποία έδειχναν πολύ ευδιάθετοι. Αν και είναι µαζί µόλις δύο µήνες, φαίνεται πως έχουν δεθεί.
Η ζωή της όµορφης Κατερίνας τον τελευταίο καιρό, µετά τη γνωριµία της µε τον Βαλάντη, έχει αλλάξει ριζικά. Μπορεί επαγγελµατικά να τους χωρίζουν... µίλια, όµως στην καθηµερινότητά τους δείχνουν να µοιράζονται πολύ όµορφες στιγµές, µε τη νεαρή δικηγόρο να είναι εντυπωσιασµένη από τον καινούργιο κόσµο που γνωρίζει χάρη στον τραγουδιστή. Βγαίνουν συχνά, διασκεδάζουν σε γνωστά στέκια της Αθήνας και εκείνη τον απολαµβάνει σε κάθε του εµφάνιση, ενώ σύντοµα θα έχει µόνιµη θέση στα πλατό του σόου «Your Face Sounds Familiar», το οποίο κάνει πρεµιέρα την Κυριακή, µε τον Βαλάντη να παίρνει µέρος ως διαγωνιζόµενος. Ο τραγουδιστής δείχνει να είναι ξανά ερωτευµένος µετά τον πρόσφατο χωρισµό του από τη σύντροφό του ∆ήµητρα Παπαδοπούλου, η οποία του χάρισε µία πανέµορφη κόρη, τη γλυκιά Ειρήνη. Έχει άλλα δύο παιδιά, τον 11χρονο Χάρη από τη σχέση του µε την τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου και την τετράχρονη Ιωάννα από τον γάµο του µε την Κατερίνα Κουκουτέγου.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved