Έλλη Κοκκίνου: «Μαστίγωσα τον εαυτό μου για να γίνω αυτό που λέμε πρώτο όνομα»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Μαστίγωσα τον εαυτό μου για να γίνω αυτό που λέμε πρώτο όνομα»

Αν κάτι μοιάζει με θέσφατο στην καριέρα της Ελλης Κοκκίνου, είναι πως μάλλον δυσκολεύτηκε, παιδεύτηκε αρκετά για να κατακτήσει τα charts, μα κυρίως τις καρδιές του κοινού.

«Ναι, κουράστηκα πάρα πολύ για να γίνω αυτό που λέμε “πρώτο όνομα”. Αν αναλογιστείς ότι στη δουλειά μπήκα το 1990, τελικά καριέρα έκανα το 2003. Δούλεψα πάρα πολύ. Μαστίγωσα τον εαυτό μου. Έγινα στρατιώτης. Έπρεπε να αλλάξω για να με αποδεχτεί ο κόσμος. Τι να αλλάξω; Την εμφάνισή μου. Ήταν ένας βασικός λόγος που όλα πήγαν πιο αργά. Φυσικά και ήταν άδικο. Και ρατσιστικό. Είδες όμως πώς άλλαξα; Τι έμαθα από εκείνη την εποχή; Αν θες να μπεις στα βαθιά, κολύμπα. Ξέρεις κάτι; Τον κόσμο δεν τον αφορούσε αν είχα παραπάνω κιλά επειδή είχα πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου. Το αποτέλεσμα έβλεπε. Κι εγώ αυτό το αποτέλεσμα έπρεπε να το αλλάξω. Εύκολο; Δύσκολο; Εμένα αφορούσε. Είχα να πολεμήσω σε πάρα πολλά μέτωπα.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι άνθρωποι μπορούν να καταφέρουν θαύματα. Αυτό που έκανα εγώ δεν ήταν τίποτα», λέει στο Πρώτο Θέμα. Όσο για το αν τελικά όταν πια έγινε πρώτο όνομα αναδύθηκαν μέσα της εκδικητικές τάσεις; «Η απάντησή μου ήταν η επιτυχία μου. Αν την ψώνισα; Δεν το νομίζω. Πού χρόνος να την ψωνίσω; Δούλευα πάρα πολύ. Κάποια στιγμή μου είχε πει ο Φοίβος: “Έχεις κάνει ρεκόρ εξωφύλλων σε έναν μήνα”. Δεν είχα ιδέα. Ήμουν από φωτογράφηση σε φωτογράφηση, από κλιπ σε κλιπ, είχα εμφανίσεις πέντε ημέρες την εβδομάδα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved