Ελένη Καρποντίνη: «Το αμοιβαίο, χιούμορ είναι το μυστικό μιας σχέσης»
Showbiz

Ελένη Καρποντίνη: «Το αμοιβαίο, χιούμορ είναι το μυστικό μιας σχέσης»

Είναι φουλ ερωτευμένοι, ετοιμάζονται να παντρευτούν και να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. Κι όμως, η Έλενη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος δεν έζησαν αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά, τουλάχιστον από την πλευρά της Ελένης δεν ήταν άμεση η συνειδητοποίηση.

Οι δρόμοι του ζευγαριού διασταυρώθηκαν πριν από ενάμιση χρόνο, όταν δούλευαν στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό. Ωστόσο, η Ελένη δεν είχε ακόμα συνειδητοποιήσει ότι εκεί βρήκε τον άντρα που θα της άλλαζε τη ζωή.

«Δεν το είχα καταλάβει, σε αντίθεση με τον Βασίλη. Αυτό που ήξερα, όμως, ήταν πως θα γινόταν καλός μπαμπάς, γιατί είναι πολύ τρυφερός με τα ανίψια μας» δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και συνέχισε εξηγώντας πως ο σύντροφός της, της έφερε ισορροπία στη ζωή της:

«Ο Βασίλης μου βγάζει μια απίστευτη ηρεμία Ειδικά τώρα που είμαι έγκυος, είναι πολύ σημαντική που με κάνει να νιώθω αυτό το συναίσθημα. Επίσης, με το σύντροφο μου γελάμε πάρα πολύ. Θεωρώ πως το αμοιβαίο, χιούμορ είναι το μυστικό μιας σχέσης».

Κι ενώ ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μαμά, παράλληλα εργάζεται στην εκπομπή Ραντεβού, που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής, κάνοντας το σπικάζ.

Το απολαμβάνει που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες;

«Πιο πολλά χρόνια είμαι πίσω από τις κάμερες από ό,τι μπροστά. Γενικά, ό,τι κάνω το απολαμβάνω. Πιστεύω πως είμαι πολύ τυχερή, γιατί έχω δουλέψει σε μεγάλες παραγωγές. Δεν θα σου πω πως δεν μου λείπει να είμαι μπροστά στην κάμερα, αλλά όταν συμβεί, θέλω να είναι ένα project που να μου ταιριάζει.
Τώρα που βρίσκομαι αρκετές ώρες στο σπίτι, για παράδειγμα, βλέπω κάποιες εκπομπές που δεν θα τις έκανα ποτέ. Έχω παρατηρήσει πως προσπαθούν να κάνουν νούμερα τηλεθέασης λέγοντας κακίες, μόνο που με τις κακίες δεν κάνεις χιούμορ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved