Τάμτα: «Εμείς δεν προκαλούμε ούτε καλούμε τους παπαράτσι να μας απαθανατίσουν»
Showbiz

Τάμτα: «Εμείς δεν προκαλούμε ούτε καλούμε τους παπαράτσι να μας απαθανατίσουν»

Νιώθει πίεση η Τάμτα που η προσωπική της ζωή φιγουράρει πολλές φορές στα εξώφυλλα των περιοδικών;

Ίσως και να νιώθει λίγο, τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τις απαντήσεις που έδωσε σε συνέντευξή της στο TV Έθνος. Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή και τους paparazzi όσο και για την Eurovision και τον λόγο που τελικά πέρυσι, αν και ήθελε, δεν κατάφερε να συμμετάσχει.

-Στη Eurovision θα ήθελες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου;

«Ήταν πέρυσι να συμμετάσχω. Είμαι ανοιχτή. Αρκεί να υπάρξει το κατάλληλο κομμάτι. Πέρυσι δέχθηκα κρούση αλλά δεν είχε βρεθεί το κατάλληλο κομμάτι. Οπότε όταν έληξε το χρονικό deadline, απάντησα αρνητικά. Ήρθε το κομμάτι που ήθελα λίγες ημέρες αργότερα, το «One love» αλλά δεν πρόλαβα τις ημερομηνίες».

-Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της σχέσης σου. Πώς το εισπράττεις όλο αυτό; Νιώθεις ενόχληση;

«Δεν παίρνω στα χέρια μου το περιοδικό και το χαίρομαι, όμως από την άλλη δεν θα μπορούσα να έχω μια σχέση και να σκέφτομαι διαρκώς πού να κρυφτώ για να μη με τραβήξει ο φωτογράφος. Είναι δύσκολη η ισορροπία.
Εμείς δεν προκαλούμε ούτε καλούμε τους παπαράτσι να μας απαθανατίσουν. Και αυτοί βέβαια κάνουν τη δουλειά τους. Κοίτα, με όλο αυτό το θέμα είμαι σχετικά χαλαρή χωρίς να σημαίνει κιόλας πως το απολαμβάνω. Προσπαθώ να έχω μια λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved