Τάμτα: Ο γάμος, τα άγχη και τα θέλω της
Showbiz

Τάμτα: Ο γάμος, τα άγχη και τα θέλω της

Αν κάτι μπορεί να πει κανείς για την Τάμτα πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι πως δεν ακολουθεί τα στερεότυπα. Ούτε στην εμφάνιση, ούτε στη ζωή της.

-Θεωρείσαι fashion icon, περιοδικά και blogs ασχολούνται με τις αλλαγές στο μακιγιάζ, στα μαλλιά και στο ντύσιμό σου. Πώς το έχεις καταφέρει όλο αυτό;

«Δεν ξέρω αλήθεια! Συνεργάζομαι χρόνια με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Από μικρή βέβαια μου άρεσε πολύ όλο αυτό και στη συνέχεια βρέθηκα με τον κατάλληλο άνθρωπο και αρχίσαμε να χτίζουμε εικόνες μαζί.
Το έχω πάρει και από τη μαμά μου αυτό. Και βέβαια και η δουλειά που κάνω προσφέρεται για όλα αυτά. Θα ήταν διαφορετικά αν δούλευα σ' ένα γραφείο».

-Σ' αρέσουν πολύ οι αλλαγές...

«Θα έκανα και περισσότερες αν δεν υπήρχαν οι συνεργάτες μου να με φρενάρουν (γέλια). Και στο X-Factor θα με δείτε με αλλαγές».

-Ένας δεύτερος γάμος υπάρχει στο μυαλό σου;

«Καθόλου! Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που από την αρχή μιας σχέσης τους ονειρεύονται το άσπρο φόρεμα και τον γάμο. Δεν είναι στις προτεραιότητές μου αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω και οτιδήποτε για το μέλλον.
Πάντως αυτήν τη στιγμή δεν το σκέφτομαι καν. Ίσως επειδή το έχω κάνει μια φορά και έχω και ένα παιδί, δεν έχω αυτού του τύπου τα άγχη».

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved