Καλλή-Θεοφάνους: Ανοιξιάτικη παρουσίαση δίσκου
Showbiz

Καλλή-Θεοφάνους: Ανοιξιάτικη παρουσίαση δίσκου

Το πρώτο άλμπουμ της Στέλλας Καλλή κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και φέρει, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους.

Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου «Όλα Μου Τα Σ’ Αγαπώ» έγινε χθες βράδυ σε πλημμυρισμένο με λουλούδια της άνοιξης bar-restaurant στη Γλυφάδα, όπου η Στέλλα Καλλή (φορώντας ένα λιτό λευκό φόρεμα και στεφάνι από ροζ τριαντάφυλλα στα μαλλιά) υποδέχτηκε λίγο μετά τις 20:00 τους δημοσιογράφους, συναδέλφους τραγουδιστές και φίλους, που ήρθαν για να ακούσουν τα νέα υπέροχα τραγούδια της -ανάμεσά τους η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Στη κορύφωση της βραδιάς, η διευθύντρια της Cobalt Music Άννα-Μαρία Αντίππα κάλεσε στη σκηνή τη Στέλλα Καλλή και τον Γιώργο Θεοφάνους να ερμηνεύσουν τέσσερα από τα τραγούδια τους (την πρώτη μεγάλη επιτυχία «Πλάτη», το ομότιτλο του δίσκου «Όλα Μου Τα Σ’ Αγαπώ», το «Θα ‘Σουν Εδώ» και το «Αγάπα Με Αν Τολμάς») σε ένα κλασικό πιάνο καλυμμένο με άνθη και κισσούς. Για μια ακόμη φορά, η Στέλλα Καλλή καθήλωσε με την εκπληκτική φωνή και την ερμηνεία της, κερδίζοντας το χειροκρότημα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved