Τζίμης Πανούσης: «Έχω γίνει ο καλύτερος φίλων των μαμάδων»
Showbiz

Τζίμης Πανούσης: «Έχω γίνει ο καλύτερος φίλων των μαμάδων»

Για την 7χρονη κόρη του, τις καθημερινές τους συνήθειες αλλά και τις τηλεοπτικές του προτιμήσεις μίλησε ο Τζίμης Πανούσης σε συνέντευξή του.

-Βοηθάτε την επτάχρονη κόρη σας στα μαθήματά της;

«Kαι τη διαβάζω και παίζουμε και λέμε παραμύθια και μοιραζόμαστε μοναδικές στιγμές παιδικής υπερβατικότητας και την πηγαίνω στο μπαλέτο και στα παιδικά πάρτυ - και έχω γίνει ο καλύτερος φίλων των μαμάδων. Στην αρχή όλες αυτές οι κυρίες με αντιμετώπιζαν διστακτικά. Τώρα έχουμε γίνει κολλητάρια. Συζητάμε ανοιχτά για σεξ, οργασμούς κ.λπ.»

- Βλέπετε ελληνική τηλεόραση;

«Eλάχιστα. Εκείνη που μου λείπει είναι η Μπήλιω Τσουκαλά, την οποία έβλεπα τα βράδια σε επανάληψη. Περφόρμερ η γυναίκα, κάτι σαν τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς. Σας πληροφορώ ότι κάποιος Δανός καλλιτέχνης την είδε και πήρε μια ολόκληρη εκπομπή της και την έκανε εγκατάσταση-video».

- Πρωινάδικα βλέπετε;

«Δεν το 'χω ούτε με τα πρωινάδικα, ούτε με περιοδικά τύπου «Ciao» - και επομένως με τον κίτρινο Τύπο. Υπάρχει μια ατάκα στην ταινία «Οι άνδρες με τα μαύρα» που είναι θεϊκή: δείχνει αυτούς τους εξωγήινους που πάνε στα περίπτερα για να προμηθευτούν τέτοιου είδους έντυπα και όταν τους ρωτούν γιατί το κάνουν, απαντούν «γιατί μόνο σε αυτά κρύβονται οι πραγματικές αλήθειες».

Πηγή: Thema People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved