Τζίμης Πανούσης: «Μας έκλειναν σουίτες, έκανα check in και κατόπιν κοιμόμουν στα παγκάκια»
Showbiz

Τζίμης Πανούσης: «Μας έκλειναν σουίτες, έκανα check in και κατόπιν κοιμόμουν στα παγκάκια»

Ότι κι αν πιστεύει κανείς για τον Τζίμη Πανούση δεν γίνεται να μην του αναγνωρίσει ότι είναι διαφορετικός και όχι συνηθισμένος.

Το έδειξε και στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Thema people που για άλλη μια φορά κάθε του απάντηση είναι ένα θέμα συζήτησης.

-Καταχρήσεις έχετε κάνει ποτέ στη ζωή σας;

«Δεν είμαι υπέρ των καταχρήσεων. Μου αρέσει να είμαι νηφάλιος. Θέλω να απολαμβάνω το σεξ που μου αρέσει καθαρός, και επομένως ούτε μεθυσμένος, ούτε μαστουρωμένος. Εξάλλου δεν έχω αντοχές. Έχω το κύτταρο των Ινδιάνων: αν πιω ένα ποτηράκι ή οτιδήποτε άλλο, γίνομαι αμέσως ντίρλα».

- Γκλαμουριές έχετε ζήσει;

«Mε τον δικό μου τρόπο. Κάποτε οι δισκογραφικές μάς έκλειναν σουίτες στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Εγώ έκανα check-in και κατόπιν κοιμόμουν στα παγκάκια. Αυτό συνέβη πριν από χρόνια. Υπήρχε πολυτελές δωμάτιο κι εγώ βρήκα μια φίλη που τα είχε με έναν φορτηγατζή, ένα πρεζάκι, και πέρασα όλο το βράδυ μαζί τους στις γειτονιές του Λονδίνου ανάμεσα σε παγκάκια και μαύρους συζητώντας για σεξ. Γουστάρω την ελεύθερη ζωή».

- Ποιο περιστατικό θα σας μείνει αξέχαστο;

«Κάποτε ένα ζευγάρι είχε έρθει στο μαγαζί, κι ενώ εκείνος απολάμβανε το πρόγραμμα και γελούσε με την καρδιά του, εκείνη, ελαφρώς μεγάλης ηλικίας και παχουλή, δεν χαμογελούσε, έχοντας στραμμένη την προσοχή της αλλού.
Οπότε συμβαίνει αυτό ομολογώ ότι με ερεθίζει, προκαλεί έναν καλλιτέχνη η αδιαφορία κάποιου από το κοινό. Όταν στο τέλος της παράστασης ήρθαν στο καμαρίνι για να με δουν, ρώτησα την κυρία γιατί το έκανε.
Άκουσα την εξής ατάκα: «Κύριε Πανούση, γιατί είστε ωραίος άνδρας, αλλά φοράτε αυτά τα κουρέλια και μας ξεκαυλώνετε». Πάνας, Πανούσης, Σάτυρος. Κακά τα ψέματα. Τέτοια φάτσα έχω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved