Σπύρος  Σπαντίδας: «Είναι φρέσκο το πράγμα, σπαρταράει»
Showbiz

Σπύρος Σπαντίδας: «Είναι φρέσκο το πράγμα, σπαρταράει»

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 7 ολόκληρα χρόνια παίζεται η παράσταση «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» στο Θέατρο Αθηνά και ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Σπύρος Σπαντίδας μίλησε για την παράσταση αυτή, το ρεκόρ της και την μεγάλη επιτυχία που συνεχίζεται.

-Ποια τα επαγγελματικά σας σχέδια;

Αυτή την εποχή βρίσκομαι στην παράσταση «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» στο Θέατρο Αθηνά. Παίζουμε μία κωμωδία που επτά χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Ήμασταν φουλ σεζόν, αλλά φέτος το κάναμε μόνο Δευτέρες, γιατί τα παιδιά έχουν και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται και το θέατρο είναι γεμάτο. Επίσης, βρίσκομαι στο κανάλι Star συμμετέχοντας στη σειρά «Τρελή Οικογένεια».

-Πώς είναι να βρίσκεστε σε μία παράσταση για έβδομο χρόνο; Έχει επέλθει ρουτίνα;

Όχι, δεν υπάρχει ρουτίνα στη συγκεκριμένη παράσταση, γιατί είμαστε καταπληκτική παρέα με τον Σπύρο τον Πούλη και τον Κώστα Αποστολάκη. Γνωριζόμαστε από τη Δραματική Σχολή. Κάθε μέρα στη σκηνή έχουμε το θάρρος να αυτοσχεδιάζουμε και να βγαίνει μια διαφορετική παράσταση! Είναι φρέσκο το πράγμα, σπαρταράει. Το κάνουμε με πολύ κέφι και όρεξη. Δεν βαριέμαι, ίσσ-ίσα το διασκεδάζω πάρα πολύ. Γελάω και περνάω πολύ ωραία.

-Ποιο το μήνυμα που περνάει;

Να βλέπουμε τη ζωή αισιόδοξα. Μπορεί στην παράσταση οι χαρακτήρες να είναι ένας κουφός, ένας τυφλός, ένας μουγγός, παρ’ όλα αυτά αϊ τρεις αυτοί άνθρωποι δεν στέκονται ατά προβλήματα, αλλά τα κάνουν προτερήματα, θεωρούν τους εαυτούς τους ευτυχισμένους που έχουν τις υπόλοιπες αισθήσεις και ζουν και υπάρχουν στη ζωή. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας να συνεχίζουμε . προχωρώντας τη ζωή μας παρά τις όποιας δυσκολίες προκύπτουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved