Σπύρος  Σπαντίδας: «Στη σκηνή επάνω είμαστε δύο συνάδελφοι»
Showbiz

Σπύρος Σπαντίδας: «Στη σκηνή επάνω είμαστε δύο συνάδελφοι»

Μπορεί ένα ζευγάρι να συνεργάζεται αρμονικά και στον επαγγελματικό του χώρο. Αν κρίνουμε από τον Σπύρο Σπαντίδα και τη γυναίκα της ζωής του, Σοφία Μανωλάκου, σίγουρα μπορεί.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στο Καρφί για την γυναίκα της ζωής του, τη συνεργασία τους αλλά και την κρίση , τους φόβους και τα πράγματα που τον εκνευρίζουν στη χώρα μας τη δεδομένη χρονική περίοδο.

-Πώς είναι να παίζετε με τη σύντροφο σας;

«Πάρα πολύ ωραία. Δεν βλέπω καμία διαφορά. Είναι όπως ο γιατρός που πας όταν έχεις βγάλει το χέρι σου, το πιάνει, κάνει ένα κρακ και το βάζει στη θέση του και λες «τι κάνεις εκεί; Χέρι είναι» και σου απαντά «εγώ δεν το βλέπω σαν χέρι, αλλά σαν ένα κομμάτι που πρέπει να το φέρω στα ίσα του».
Έτσι βλέπω και εγώ αυτή τη σχέση στη συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι μία επαγγελματική συναλλαγή. Δεν το θυμάμαι, δεν το ξέρω. Μου το θύμισες εσύ! Στη σκηνή επάνω είμαστε δύο συνάδελφοι».

-Θεωρείτε ότι η κρίση έχει επηρεάσει το θέατρο;

«Βέβαια! Τα πάντα έχει επηρεάσει 100%. Δεν έχει μειώσει την προσέλευση του κόσμου, αλλά την τιμή των εισιτηρίων που έχει πέσει κατά 5Ο-70%. Αυτό σημαίνει ότι μία παραγωγή δεν βγαίνει με τόσο χαμηλό εισιτήριο και δύσκολα αντεπεξέρχεται, ώστε να μην κατέβει η παράσταση».

-Ποιοι οι φόβοι σας;

«Δεν με κυριαρχούν οι φόβοι μου. Είμαι αισιόδοξος τύπος και ευδιάθετος».

-Τι σας εκνευρίζει τη δεδομένη χρονική περίοδο που διανύει η χώρα μας;

«Τα ψέματα και οι υπερβολές που λένε ακόμα οι πολιτικοί. Είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση, που δεν πρέπει. Θέλω να παραμένω αισιόδοξος πιστεύοντας ότι κάτι θα γίνει. Θεωρώ ότι όλα λύνονται στη ζωή αν δεν είναι θέμα υγείας στη μέση. Δεν συμφέρει κανέναν να «πέσουμε» γιατί θα πάρουμε πολλούς αμπάριζα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved