Πώς ο Γιάννης Βαρδής «άδειασε» την Μαραγκόζη
Showbiz

Πώς ο Γιάννης Βαρδής «άδειασε» την Μαραγκόζη

Ο Γιάννης Βαρδής «άδειασε» την Xριστίνα Μαραγκόζη σε πρόσφατες δηλώσεις του. Μίλησε για την συγκατοίκηση του πατέρα του μαζί της αλλά και την σχέση τους σήμερα. 

-Με τον πατέρα σου ουσιαστικά γνωριστήκατε, όταν πια είχαν χωρίσει με τη μητέρα σου κι εκείνη μετακόμισε στην Αμερική.

«Έτσι ακριβώς έγινε. Πριν τα 18 μου χρόνια ομολογώ ότι δεν ήξερα πολύ καλά τον πατέρα μου γιατί τον έβλεπα κυρίως τα σαββατοκύριακα και τις γιορτές. Εννοείται ότι υπήρχε αγάπη, αλλά δεν είχε ζήσει πολλές στιγμές από την καθημερινότητά μου. Για να καταλάβεις, ακόμα και τους πρώτους μου εφηβικούς έρωτες, ή το κομμάτι της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης το συζήτησα με τη μητέρα μου. Όταν εκείνη γνώρισε ένα νέο σύντροφο και μετακόμισε στην Αμερική μαζί με την αδελφή μου, εγώ αποφάσισα να μείνω μαζί με τον πατέρα μου στην Ελλάδα» τόνισε στο ΟΚ.

-Πώς ήταν οι πρώτες μέρες της συγκατοίκησής σας;

«Ο πατέρας μου με βοήθησε πολύ να αποβάλλω κάποια αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Επειδή η μητέρα μου έπαιζε και τους δύο ρόλους δεν ήθελε να μου χαλάει κανένα χατίρι! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θεωρώ πως ότι κι αν θελήσω θα μπορούσα να το έχω. Είχα όλα τα φόντα να γίνω ένα κακομαθημένο παιδί! Ο πατέρας μου, με έμαθε πως πρέπει να δουλέψεις για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, όταν πρωτοέμεινα μαζί του στο σπίτι του στην Παιανία, μου είχε πει: «Θέλεις να κάνεις μαθήματα οδήγησης γιατί θα σου χρειαστούν;». Εγώ τότε ήμουν σε μία ηλικία που δεν ήξερα τι ήθελα από τη ζωή μου και τον αγνόησα. Όταν μερικούς μήνες μετά του είπα: «Μήπως να κάνω μαθήματα και να μου πάρεις και ένα αμάξι για να μπορώ να μετακινούμε;» μου απάντησε: «Η προσφορά έληξε. Τώρα πρέπει να δουλέψεις και για να πληρώσεις τα μαθήματα, αλλά και το αυτοκίνητο!». Και πραγματικά, από εκεί που ήμουν ένα κακομαθημένο παιδί που έμενε στην Άνω Βούλα και είχε μάθει για ότι θέλει να δίνει απλά μία εντολή, βρέθηκα να εργάζομαι στο υαλοπωλείο του θείου μου στην οδό Αθηνάς. Χρωστάω πολλά πράγματα στον πατέρα μου! Μπορεί να μου δυσκόλεψε το δρόμο, αλλά ξέρω ότι ήταν ο φύλακας άγγελός μου. Το ίδιο επιθυμώ να κάνω κι εγώ στο δικό μου παιδί!»

-Οι σχέσεις σου με τη σύντροφο του πατέρα σου, την τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη, πώς ήταν;

«Με τη Χριστίνα δεν μιλάμε πια. Δεν είχαμε και ποτέ καλές σχέσεις. Έχω διαβάσει κάποιες δηλώσεις της που έλεγε ότι εκείνη μας μεγάλωσε, αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εκείνη δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στη διαπαιδαγώγησή μας, γιατί όπως είπα, και η αδελφή μου κι εγώ μέναμε μαζί με τη μητέρα μου. Δεν είχαμε καμία επαφή. Ήταν απλώς η σύντροφος του πατέρα μας.»

-Η αδελφή σου Καλλιστώ, την ημέρα της κηδείας, έδειξε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν επιθυμούσε να τη δει εκεί.

«Τώρα που το βλέπω από απόσταση θεωρώ ότι ήταν λίγο υπερβολικό από μέρους της να πει ότι η πρώην σύντροφος του πατέρα μου ήταν ανεπιθύμητη στην κηδεία του. Εδώ ήρθαν άνθρωποι που δεν τον γνώριζαν, δεν θα ερχόταν ένας άνθρωπος με τον οποίο έζησαν μαζί δέκα χρόνια; Μπορεί να μην είχαν επαφή τα τελευταία 20 χρόνια που είχαν χωρίσει, αλλά δικαιούταν να είναι εκεί. Θεωρώ ότι ήταν λάθος η κίνηση της αδελφής μου, αλλά τη δικαιολογώ γιατί ήταν φορτισμένη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved