Ενοχλημένη η Ντενίση ξεσπά μέσω facebook: «Ντρέπομαι τόσο πολύ…»
Showbiz

Ενοχλημένη η Ντενίση ξεσπά μέσω facebook: «Ντρέπομαι τόσο πολύ…»

Την ενόχληση της σχετικά με το σχέδιο του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ, Γιαν Φαμπρ εξέφρασε μέσα από τη σελίδα της στο facebook η Μιμή Ντενίση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή το Φεστιβάλ Αθηνών θα μετονομαστεί σε «Διεθνές Φεστιβάλ».


Ενοχλημένη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:

«Δεν είχα ποτέ σχέση με το φεστιβάλ ούτε με οτιδήποτε είχε εξάρτηση από κρατική επιδότηση. Πάντα προτιμούσα να έχω άμεση σχέση με το κοινό! Γι' αυτό και αισθάνομαι απόλυτα ελεύθερη να μιλάω για το φεστιβάλ! Είμαι θεατής του και ενεργός πολίτης. Κυρίως είμαι Ελληνίδα. Και βλέπω την Ελλάδα να χάνεται! Κι έχασα πια την ψυχραιμία μου! Γιατί πρέπει το Ελληνικό Φεστιβάλ να μετονομαστεί Διεθνές; Είναι ούτως ή άλλως. Γιατί πρέπει να διευθύνεται από ξένο; Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας άξιος από τον χώρο μας; Και θα' ρθει να μας διδάξει την τέχνη της χώρας του; Και δεν έχει χρόνο να ενημερωθεί για την δική μας; Ντρέπομαι τόσο πολύ! Πού είναι η ηγεσία αυτής της χώρας; Και έχετε αγωνία αν αντιδράσουμε πως θα μας πουν εθνικιστές; Ε όχι δα! Δεν χαρίζω την αγάπη για την Ελλάδα στους Εθνικιστές! Έχουμε πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες στην χώρα μας και πολλούς σκεπτόμενους πολίτες! Και όσοι πίστεψαν σε πρόσωπα και πράγματα ανάξια δεν πειράζει! Ο έξυπνος αλλάζει γνώμη και το παραδέχεται! Η κίνηση των ηθοποιών για το Φεστιβάλ είναι σωστή! Και δεν έχει να κάνει με τον χώρο μας αλλά με όλους που πληρώνουν για το Φεστιβάλ! Έλεος πια ! Όλα θα ξεπουληθούν σ' αυτή την χώρα;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved